Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy vannak érzelmes férfiak és tényleg nem csak megdönteni akar és akkor mit akar?
Szóval, mindketten 30+ vagyunk, családdal! Itt ne is olvass tovább, ha elítéled.
Baráti társaság,elég nagy. Ritkán találkozunk,viszont akkor érezhető köztünk a vonzalom. Én szexet akartam volna csak, de azt mondta nem megy neki érzelem nélkül, mondtam akkor hagyjuk inkább az egészet, de ő folyton keres engem, viszont ha felajánlom,hogy találkozzunk jönnek a kifogások.. de akkor miért keres,ha nem akar szexet és nem oldja meg a találkozót? Ha nem érdeklem vagy nem érek ennyit neki akkor mégis miért nem lép túl? Egymás melleti városban lakunk.
Fú basszuskulcs... már nem ez az első ilyen kérdés ezen a napon, amin kissé ribis, sunyi nők kérnek tanácsot.
MI VAN ITT?
Tényleg ilyenek a nők, csak a való életben nem mutatják???????
Van par verzio erre a fejemben:
a, nem mer lepni, lelkiismerete (ha van meg ilyen ember, akinek az meg van) nem engedi
b, tenyleg csak jol erzi magat veled, ilyen kis lelkizest akar, vki, aki megerti, meghallgatja, nem iteli el (pl otthon nem tudja megbeszelni normalisan a gondjait a parjaval)
c, fel a lebukastol, ha tortenik vmi
Ezekhez biztos lehet meg irni par verziot :)
Bässsszameg, itt senki nem tud olvasni?!
Pont az a kérdés lényege, hogy nem léptek félre!!!
És mi lenne, ha valaki a kérdésre próbálna válaszolni, ítélkezés helyett??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!