Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha régen likeolta a képüket, akkor tetszettek neki?
Nem szoktam ezen veszekedni,de azért rosszul esik (úgy érzem biztosan azért volt,mert jobb volt neki,jobban tetszett) siha nem célzott ilyenre,csak én gondolom.
Nem volt együtt egyikükkel sem,csak valamiért rosszul esik. Azt mondta nehogy azt higyjem már,hogy azért szoktak csak ilyet,mert tetszik a másiknak vagy szerelmes abba a személybe.
Nem voltunk együtt és osztálytársak voltak,de valahol úgy bánt..a csajon végigment az egész város..külsőre nincs okom féltékenynek lenni,belsőre aztán pláne..nem..nem beképzelt vagyok.
Es ha regen esetleg megis tetszettek neki?
Te most arra vagy feltekeny, hogy nem te vagy az elso, aki tetszett neki?
Ne tedd mar magad nevetsegesse.
Nincs önbizalmad, fiatal vagy ezáltal még gyerekes (kisajátítási igény = én legyek a legjobb nő neki, ne tetszen más neki csak én, ergo ne is like-oljon mást), ez felesleges féltékenységhez vezet. - tudom mit beszélek.
Ezen a szakaszon a legtöbb nővé érő nő, átesik, ki hosszabb, ki rövidebb szakaszon, ki pedig oly éretten jut el már a kapcsolati fázisig, hogy sosem mondja ki ezeket, de megfordul a fejében.
Magyarul: lépj ezen túl, ha ő az előző exet likeolgatja, ott kit féltesz? Magadat vagy őt? Ha magadat, akkor szeresd magad annyira, hogy ezt az érhezhetően gáz vonalat fel sem veszed. Ne érdekeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!