Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik hogy egy álom srác 28 évesen még szűz?
Ilyen lett a világ...aki nem egy b*szógép, aki mindennel és mindenkivel öszefexik, az nem normális....
Én is az vagyok, 30/F. És nem azért mert randa lennék,vagy mert sosem lett volna lehetőségem. Azért mert így döntöttem, hogy annak adom magam, testileg lelkileg, aki megérdemli, és akit én is maximálisan tudok szeretni...bár nem is csodálom ilyen mentalitással, mint barátnőd is, egyre kisebb az esély normális lányt találni...ez van, embereknek legyenek elveik...azoknélkül csak állatok lennénk.
Ne oltsd már be magad ennyire interneten. Meg a barátnődet is ennnnyire megalázni, nem kicsit aljas.
Ne mutogasd, hogy úgy 'gondolkodik' az életről, mint egy kavics.
Nincs különösebb oka. Még nem talált normális lányt. Ezt láttam.
Sok sikert. ^^
Jó helyen kérdezed meg. Itt a 30 éves szüzek sem ritkák.
Persze, hogy zakkant. Nincs ember, aki önszántából szűz marad, hacsak nem valami fanatista.
Csak a saját megérzéseidre hallgass.
Nekem is volt 20 fölötti szűz barátom és semmi baj nem volt. A leghűségesebb és odaadóbb pasim volt.
Igen létezik:
-ha számodra ő rémálom
-ha a barátnőd számára az
-ha a barátnőd úgy állítja be, hogy GÁZ, közben meg magának akarná
-ha nem adod be a derekadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!