Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy túlúlyos lányt láttok bikiniben, beszóltok neki/megbámuljátok?
Nő vagyok, de egyébként sosem szólnék be senkinek sértőt.
De amikor egy +100kg nőt látok bikiniben amiből kint a kőműves dekoltázsa miközben a hamburgert nyomja két pofára magamban azt én is meg szoktam jegyezni.
Előre bocsátom, én is hatalmas plusz súlyt cipelek. DE! Van tükröm, és tisztában vagyok vele, hogy ha bikinit húznék fel, akkor rám hívnák a Greenpeace-t, hogy egy fehér bálna megszökött.
Tankinit hordok, MEGFELELŐ MÉRETET, normális minőséget.
Ha nem a vízben vagyok, akkor felhúzok egy térdig érő strandruhát, kendőt, bármit. Nem azért, nehogy a szomszéd pléden lévők sokkot kapjanak a vizuális terrortól, egyszerűen azért, mert magamat akarom megkímélni a bunkó beszólásoktól.
Igen, túlsúlyos vagyok. Igen, TÉNYLEG egészségügyi oka van, és nem az, hogy vérlusta dög vagyok, jó lenne, ha az lenne a gond, mert azon tudnék változtatni. Ettől függetlenül nem fogom bezárni magam a 40 fokban a lakásba, de azzal is tisztában vagyok, hogy egy vékony nő sokkal ízlésesebben néz ki fürdőruhában, mint én.
Nem bámulom meg, és nem szólok be neki. Mi közöm hozzá? Strandra az értelmesebb emberek hűsölni mennek, nem bámészkodni.
27N
És miért nem fogysz le?
Nem akarsz sokáig élni? Túlsúlynak komoly egészségkárosító hatása van.
Egyébként hazánk a legelhízottabb ország Európában. Szóval nem lennél feltűnő jelenség, hisz majdnem minden második ember el van hízva.
Magamban megjegyzem, hogy ennek az embernek se fontos az egészsége.
Az egészség a legdrágább kincs. Ha nincs egészséged, akkor semmid sincs.
Én speciel azért nem mert nagy ívben leszarom kinek tetszik vagy kinek nem.
Nem szólnak be. Nekem se szóltak be még soha.
Legyen előnyös a szabása és jó a méret! Egyébként meg egyrészesben se nézünk ki vékonyabbnak egy dekával sem, főleg nyakig érő vízben. :)
Vízen kívül strandkendőt kötök magamra.
Napozni viszont nem fogok szkafanderben senki kedvéért!
56-os, akkor miért nem dugják el?
És ki szól be az ilyen ocsmány szőrös disznóknak? Senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!