Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők bejön ez a pasi? Lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők bejön ez a pasi? Lenne esélye?

Figyelt kérdés
[link]

2018. ápr. 22. 19:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. ápr. 23. 09:23
 22/30 anonim ***** válasza:

Szerintem helyes, de észre se venne, úgyhogy bele se gondolok abba, lenne-e esélye. :D

Arról nem is beszélve, hogy már öreg lennék hozzá.

2018. ápr. 23. 11:02
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
#19: Nem, a gyk-s logic ütött be. Itt kb. a többség mindig szereti előadni az ellenkezőjét annak, ami a valóságban van. Nemrég volt egy kérdés 2 szépségkirálynőről, arra a srácok írták, hogy nem nagy durranások és nem jön be nekik. Fordítva meg ez a helyzet szokott lenni.
2018. ápr. 23. 11:12
 24/30 anonim ***** válasza:
91%
23: vagy csak nem 18-20 évesek válaszoltak a kérdésre, hanem picit idősebbek. A fiatal lányoknak biztos bejön. Én 30 vagyok, szerintem röhejesen nyálas, kisfiús.
2018. ápr. 23. 11:15
 25/30 anonim ***** válasza:
fuh, semmi férfias nincs benne, nem jön be. >.< uh, szerintem ettől az izétől rosszakat fogok álmodni. te jó ég. :S
2018. ápr. 23. 11:28
 26/30 anonim ***** válasza:

#24: Az ismerősöm huszonéves, de még a negyvenes nők többségének is bejön. Én nemrég szőkítettem ki a hajam. Nem pont ilyen a hajam, mint a képen lévőnek, de hasonló. Édesanyám munkahelyére amikor bementem, szétdicsértek nálam idősebb nők. El kellett pár dolgot intéznem és folyamatosan kaptam idősebb nőktől a bókokat, páran flörtöltek is velem.

Szimplán az a helyzet, hogy ezen az oldalon rengetegen próbálnak nagyot mondani. Kétlem, hogy olyan arányú lenne a 30 felettiek aránya az oldalon, mint amilyen válaszok jöttek. Beszéltem már pár lánnyal, de egy kivételével mind 30 alattiak voltak.

2018. ápr. 23. 11:46
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még lehet, hogy erre a kérdésre olyan nők válaszoltak, akiknek nem :) Nekem pl. tényleg nem, mindig is a férfiasabb típusok jöttek be, nekem ez a csávó túl piperkőc, férfiatlan. Az ilyen típusra fel sem figyelek az utcán, egyszerűen nem ez az esetem. Egyébként mivel 30 éves nő vagyok, sok hasonló korú nőismerősöm van, én pont azt látom, hogy nem igazán vesznek komolyan ilyen kinézetű pasikat. Ezért gondoltam, hogy inkább a fiatalabb lányok ideálja lehet. Na de egy ilyen korú pasinak nem is a harmincas nők véleménye számít valószínűleg.
2018. ápr. 23. 11:57
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

#11-es voltam. Nálam a

- fekete haj,

- barna szem,

- nem fehér bőr,

- muzulmán és / vagy közel-keleti családi háttér (származás),

- érzelemvezéreltséggel párosult érzelmi instabilitás, agresszív rohamokra való hajlam

külön-külön is kizáró ok. Ennél a csávónál pedig mindet ki lehet pipálni.

2018. ápr. 23. 13:29
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Érezni a kétségbeesést az írásodon.Gondolom nem tudsz beletörődni abba, hogy sok nőnek bizony ezek a pasik nem épp az esetei, mint ahogy te sem.

2018. ápr. 23. 16:43
 30/30 anonim ***** válasza:
#26 akart lenni.
2018. ápr. 23. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!