Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők bejön ez a pasi? Lenne esélye?
Szerintem helyes, de észre se venne, úgyhogy bele se gondolok abba, lenne-e esélye. :D
Arról nem is beszélve, hogy már öreg lennék hozzá.
#24: Az ismerősöm huszonéves, de még a negyvenes nők többségének is bejön. Én nemrég szőkítettem ki a hajam. Nem pont ilyen a hajam, mint a képen lévőnek, de hasonló. Édesanyám munkahelyére amikor bementem, szétdicsértek nálam idősebb nők. El kellett pár dolgot intéznem és folyamatosan kaptam idősebb nőktől a bókokat, páran flörtöltek is velem.
Szimplán az a helyzet, hogy ezen az oldalon rengetegen próbálnak nagyot mondani. Kétlem, hogy olyan arányú lenne a 30 felettiek aránya az oldalon, mint amilyen válaszok jöttek. Beszéltem már pár lánnyal, de egy kivételével mind 30 alattiak voltak.
#11-es voltam. Nálam a
- fekete haj,
- barna szem,
- nem fehér bőr,
- muzulmán és / vagy közel-keleti családi háttér (származás),
- érzelemvezéreltséggel párosult érzelmi instabilitás, agresszív rohamokra való hajlam
külön-külön is kizáró ok. Ennél a csávónál pedig mindet ki lehet pipálni.
Érezni a kétségbeesést az írásodon.Gondolom nem tudsz beletörődni abba, hogy sok nőnek bizony ezek a pasik nem épp az esetei, mint ahogy te sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!