Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnál egy vak pasival? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál egy vak pasival? Van köztetek olyan lány akinek már volt is ilyen kapcsolata?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 22. 17:35
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Igen, sosem fog szerelmesen a szemembe nézni, sosem fogja megdicsérni a sminkemet vagy a ruhám színét. Nem fog autót vezetni és még sorolhatnám.
2018. ápr. 22. 20:22
 22/32 anonim ***** válasza:
76%

Olyan iskolába jártam ahol sok vak diák van.

Voltunk moziba is velük, és hang alapján tök jó filmet látták, és élvezték pl.

Annyiban nehezebb az életük, hogy mi látók teljesen közömbösek vagyunk az ő problémáikra. Sokat utazom egy vak házas párral, és futottunk bele olyanba, hogy amit én láttam és természetesen reagáltam, nekik gondot okozott, egy egyszerű járdán kisérést is gyakorolni kell, mára már a botot se nyitják ki, ha kísérem őket, mert megtanultam mellettük mit jelenthet nem látni.

Ha most egy számomra vonzó férfinek csak annyi a hibája, hogy nem lát, na bumm. Sokuk egy nézd de szép felkiáltáson sem akadnak fent.

2018. ápr. 22. 20:22
 23/32 anonim ***** válasza:
30%
Nincs itt semmiféle tévhit,a többségnek egyszerűen nem vonzó. Ha neked igen,akklr egészségedre,de nehogy már azért mert neked bejön már mindenkinek egy vak pasi legyen a jolly joker.
2018. ápr. 22. 20:24
 24/32 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, vakok között is sokféle ember van, van az a kategória, mint a te barátod, meg van másféle is. Egyik előző munkahelyemen volt két vak kolléga, segítőkutyákkal jártak dolgozni, mindenki kedvelte őket, de igenis vannak problémásabb vakok is. Szóval ennyi információból, hogy vak, nem tudok egyértelmű választ adni. Aki most tetszik és nem vak, olyan energiával és akarattal éli az életét, hogy nem tartanék attól, hogy problémássá válna, ha megvakulna, de ő eleve ilyen jellem. Egy gyengébb jellemű ember igenis problémás, látóként és vakként is. Sőt, olyan is van, amikor a vakság mellé még más egészségügyi probléma is hozzájön nehezítő tényezőként.
2018. ápr. 22. 20:26
 25/32 anonim ***** válasza:
75%
Ha megismerném és szimpatikusak lennénk egymásnak, "lelki társak" lennénk, akkor szívesen járnék vele. Én személy szerint jól tudok másokhoz alkalmazkodni, nem egy konkrét forgatókönyv alapján élem az életem. Nem tudunk moziba menni? Hát Istenem, nem ilyesmiken múlik egy kapcsolat, majd csinálunk mást helyette, a filmet meg megnézem a barátnőimmel.
2018. ápr. 22. 20:30
 26/32 anonim ***** válasza:
97%

Érdekesek a hozzászólások.

Az unokatesóm vak.A felesége is.Egyiknek sincs iskolája, nem dolgoznak, jönnek sorra a kölykök, ocsmány módon, segélyből, mások átveréséből élnek.

Szóval az egy dolog, hogy valaki vak...de hogy milyen ember az a lényeg.

Az első nagy szerelmem sánta volt.Nagyon.Még táncoltunk is pedig az igazi kihívás volt.

Én nem zárkózom el a sérült fogyatékkal élő emberektől, nem ez alapján választok párt.

A kérdésedre a válasz igen.Járnék.Legalábbis megpróbálnám.

2018. ápr. 22. 20:46
 27/32 anonim ***** válasza:

Most erről eszembe jutott ez a video:

https://www.youtube.com/watch?v=gyB9Wj7hLzY

2018. ápr. 22. 23:50
 28/32 anonim ***** válasza:
Én csak azért nem járnék,mert nem vagyok gondoskodó típus,és nem szeretek felelősséget vállalni mással kapcsolatban.
2018. ápr. 23. 07:57
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
A varosunkban van egy hazaspar,ahol a ferfi vak.Van egy masfel ev koruli kislanyuk.A multkor lattam a pasit a buszon,vitte haza a gyereket a bolcsibol.A ferfi hatan egy babahordozoban ult a gyerek,apa kezeben feher bot,es amikor leszalltak, olyan magabiztosan ment tovabb, hogy csak amultam.Nem ugy tunt ez a ferfi, mint aki barmifele gondozasra szorulna.
2018. ápr. 23. 22:26
 30/32 anonim ***** válasza:

Én egy süket, néma és vak nőt keresek, aki persze azért szép is legyen. :D

Ismertek ilyen facér nőt? :)

2018. máj. 7. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!