Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt egyáltalán ilyen ember?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt egyáltalán ilyen ember?

Figyelt kérdés

Vannak itt olyan emberek akik nem azt írják minden egyes párkapcsolati kérdésre (pl. "Lehet valami egy 15 éves srás és egy 12 éves lány között?"), hogy "meg akar dugni" meg stb...?

Mert én csak ilyenekkel találkozok! Miért gondolja mindenki, hogy e körül forog a világ??!!

2010. jún. 13. 09:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Ezt most miért kérded? Nyomul rád egy 15 éves srác?

Ha igen akkor már leírtad az okát :D

2010. jún. 13. 09:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem nyomul...De most nem ez a lényeg, ez csak egy példa volt! Csak nem értem, hogy miért gondolja mindenki ezt! Vagy csak én nem vagyok szexmániás őrült? Vagy mi van?
2010. jún. 13. 09:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Mert meg akar dugni.
2010. jún. 13. 09:46
 4/10 A kérdező kommentje:
De pont ez a kérdés, hogy MIÉRT gondolja mindenki ezt!!!!!!!
2010. jún. 13. 09:48
 5/10 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem kétféle 15 éves srác van. Aki dugni akar és aki halott. Sőt, később is, az a srác, aki nem akar megdugni egy csajt, akivel összejött, nem normális. Mindig be akarjuk rakni a lompost, legfeljebb van olyan ember, akit nem csak megdugni akarunk.

A 15 éves kissrác meg lehet, hogy nem fog még szexelni, mert kis béna, meg ha 12 éves a lány, akkor azt valszeg semmire nem fogja tudni rávenni, de attól még akar. :D

2010. jún. 13. 09:49
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Szeretkezz ne háborúz!
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljessen mindegy, hogy te szexmániás vagy-e vagy nem, egy 15 éves srác az. Ez normális. Ezért kapsz ilyen kérdésre hasonló választ.

Főleg ha a kommentet is egy 15 éves írja. 1. voltam...

8/10 A kérdező kommentje:
Értem...köszi! A 3.-nak különösen kösz! :)
2010. jún. 13. 09:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert ezt az oldalt /Szex/ főleg erre "hangolt" emberek látogatják. Az élet azonban más. Amúgy a szex nagy hajtóerő, tudatosan vagy nem.
2010. jún. 13. 09:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Talán mert tényleg ekörül forog a világ. És ha jól gondolom, még nagyon fiatal lehetsz... De majd rájössz. :D
2010. jún. 13. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!