Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna titeket, ha a barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna titeket, ha a barátnőtök buta lenne?

Figyelt kérdés

Vannak területek, amik ha ütnek se mennek.

Elég jó vagyok abban, amit csinálok, de ahogy magasodnak az elvárások felém, annál elvszettebb vagyok.

A barátom büszke rám, nem tart hülyének, de tényleg az elmúlt évben nem bírom tartani a lépést és félek, hogy egyszer csak észreveszi, hogy igazából nem az vagyok, akinek hisz.

20L (hosszú a sztori, a lényeg, hogy végzős vagyok egy nívós szakmai helyen és magamra vállaltam minden félét)

2018. ápr. 19. 21:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
#20: Az okos nőket szeretik. Az okoskodókat nem. Mit tapasztaltál?
2018. ápr. 20. 20:29
 22/24 anonim ***** válasza:
93%
Igen, ezt mondják, de ha egy valóban okos, művelt nő akad az útjukba, egyből nyomatják, hogy okoskodik. Egyetlen férfival találkoztam eddig, aki nem veszi zokon, hogy okosabb vagyok nála (beképzeltség nélkül: minden általam ismert embernél okosabb vagyok), és nem a családom tagja - többek közt ezért élek vele.
2018. ápr. 20. 22:03
 23/24 anonim ***** válasza:
9%

#22: Ha körbekérdezel az oldalon, mindenki okosnak hiszi magát. És tényleg azt látom, hogy sok nő okosnak hiszi magát, de közben okoskodik. Egy társaságban lazán tudnak a kiéhezett srácok miatt olyan közeget találni, amely megerősíti őket abban, hogy eszesek. Amikor pedig találkoznak valakivel, aki megcáfolja őket, fél perc alatt átváltanak egy hisztis kisgyerek szintjére.

Én imádom az okos nőket, de nagyon keveset ismerek. Volt egy barátnőm, aki tényleg nagyon okos volt és imádtam!

2018. ápr. 20. 22:19
 24/24 anonim ***** válasza:
90%
Oké. Klassz, hogy a páromon kívül egyéb férfiak is szeretik az okos nőket. A nagy számok törvénye alapján sejtettem, hogy nem ő az egyetlen. :D
2018. ápr. 20. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!