Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbben miért akkor kérik meg a nő kezét mikor terhes lesz? És a nőnek ez nem kellemetlen hogy csak azért kérte meg mert terhes?
Nekem a környezetemben így mennek a dolgok.
Mondjuk én esküvő előtt nem esnék teherbe.
És a legjobb hogy a nő meg örül hogy megkérték a kezét közbe meg csak a baba miatt mondjuk ezt nem értem. Miért?
"Mondjuk én esküvő előtt nem esnék teherbe. "
Ez csak akkor lenne biztos, ha egyáltalán nem szexelnél.
Szex van, esély is van.
Nem tudom, szerintem is kicsit hülyén jön ki. Mondjul azt se értem, hogy az a nő, akinek fontos a házasság, miért hajlandó előtte bevállalni a gyereket. Az oké, hogy valaki egyáltalán nem akar házasodni, van ilyen, de ha akarnak, akkor tök hülyeség előbb teherbe esni. Vagy az lesz, hogy wl se veszi a pasi mér egyáltalán, mert minek, vagy ha igen, annak már úgyis olyan "szaga" lesz, hogy na, becsúszott a gyerek, aztán most veheti el, szívás.
Amúgy itt is jellemző ez, mikor a férjem megkérte a kezem, minden második ember azt kérdezte, hogy terhes vagyok-e (nem voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!