Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel lassan 3 éve vagyunk együtt, tavaly hazasodtun. Az első egy évben sűrűn csókolóztunk. Volt hogy ő kérte a csókot. De mostmár nem csókol, már jó ideje, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Ha megcsokolom görcsös,szinte látom hogy alig várja hogy el vehesse a fejét.. vagy pl inkább valamit bekap a szájába hogy ne keljen csókolózni.. én már nem értem.. Annyira rossz ez nekem.. érzelmileg nagyon hiányzik.. valami ötlet??2018. ápr. 18. 11:41
11/19 A kérdező kommentje:
Loool . Dehogy büdös :) nem ezzel van itt gond.. Azt hittem ez annak a jele hogy már nem szeret.. de nem.. ma elmondta hogy a munka helyi stressz az oka.. Nem tud úgy oda figyelni ránk sem.. de mondtam neki hogy ezt magában kell lerendezni ,a hozzá állásában.. Mert ez igy nem vezet jó útra..
2018. ápr. 18. 15:47
12/19 anonim válasza:
"de mondtam neki hogy ezt magában kell lerendezni ,a hozzá állásában.. Mert ez igy nem vezet jó útra.."
Te aztán egy "igazán" megértő, segítőkész, lelkitársa vagy a férjednek!
Oldja meg ő a saját problémáját, de nehogy felemeld a s..gged és segíts neki megoldani...ááá.. az már luxus.
Komolyan, egy állatban több lelkisegítség van, mint benned!
13/19 A kérdező kommentje:
Akkor segíts kérlek!!! Mit tudnék mondani arra mikor mondja hogy"szombaton is be kell mennem dolgozni" erre azt mondom hogy,kibírod Kicsim,az a nap is elmúlik egyszer majd meglátod atolelem és megpuszilom... Vagy mit csináljak másképp???
2018. ápr. 18. 15:59
14/19 A kérdező kommentje:
Most az egyszer mondtam neki ezt,néha már nem tudok mit mondani neki
2018. ápr. 18. 16:00
15/19 anonim válasza:
Hallgasd meg, figyelj oda rá, és ne hisztizz. Ha neki nincs kedve csókolózni, akkor nincs kedve. Megmondta az okát. Hagyj neki időt.
Segíts neki mindenben. Támogasd és ne éreztesd vele, hogy az egód azt diktálja, hogy bárcsak megcsókolnád.
Nehéz időszakon megy keresztül, most nem te vagy a középpontban.
16/19 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves válaszoló.. Igyekszem jó lenni hozzá,de néha nehéz megérteni.. Van már kisbabánk.. majdnem minden figyelmet ő kap,úgy érzem nem tudok szét szakadni.. most kicsit onzonek érzem magam,ami jogos...
2018. ápr. 18. 16:31
17/19 anonim válasza:
ekkora link dumát még nem hallottam hogy a munkahelyi stressz miatt nem csókol meg, ez nagyon nagy
18/19 anonim válasza:
Szerintem is figyelj oda rá, tervezz olyan programot amit ő élvez, légy nagyon szexi és kívánatos (amúgy a szex milyen és mennyi), dícsérd meg, mond h mennyire büszke vagy rá, ne nyaggasd...
19/19 anonim válasza:
Azert ne vesd el a budos szajszagot...attol h te nem erzed meg lehet o erzi a szajszagodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!