Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe a felnőtt kategóriába miért ír ezer egyetemista, iskolás, gyerek, és alig aki igazi felnőtt, komoly gonddal?
Az igazi felnőttek dolgoznak, családjukkal vannak.
Aki 30 felett itt trollkodik, annak pedig már úgyis mindegy.
Itt már szinte minden 2. kérdés trollkérdés, ugyanaz a pár szánalmas stílus váltakozik, a vak is látja.
Szerintem ezekre már sokan annyira nem is ugranak, ezért saját maguknak meg is válaszolják száz fiókkal.
Ha ezek nem lennének, nem írna ide a kutya sem.
Ez egy nagyon jó kérdés. Én is ezt tapasztalom, és hiába van "jelentem" gomb, stb., az is a "van, de minek" kategóriába megy...
A másik: talán azért írnak ide ilyen fiatalok, mert az anyjuk-apjuk vagy nem foglalkoznak velük, vagy nem merik őket megkérdezni a problémájukkal kapcsolatban, így az idegenek ilye-olyan valós-kamu válaszaik alapján "döntenek", ami veszélyes.
18 vagyok. Ha kiírok ide egy kérdést (ami egyébként ritkán fordul elő) azért teszem mert fejben nem érzem magam annyira kamasznak (legalábbis nem úgy mintha 14-15 lennék ,márpedig a tini kapcsolatok kategória 12-15-6 évesekkel van tele) másrészt meg mert nem kapok normális választ.
Vagyis lehet hogy a kérdésem inkább felelne meg a tini kategóriának csak a válaszadók többsége meg jóval fiatalabb nálam és nem kapok normális/értelmes válaszokat. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!