Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évet várnál max a titkos szerelmedre ha azt mondaná "x év és egymásé örökre"?
Ertelek kerdezo.
Azt hiszem.
En legutobb 2-3 evet vartam arra a kanyra, higy visszajojjon hozzam. Nem jott. Tanultam belole.
Egy evvel ezekott volt egy szakitasom, szakitott velem a volt baratnom. (Szerintem latogatja az oldalt, nem akarom, hkgy felismerjen, igy vonalakban irom le)
Feldobtam, hogy mi lenne ha kesobb megporobalnank, (ugy mondtam ezt, hogy tudom, hogy felmelegitve csak a tomtottkaloszta jo) es szamitasba vetem mindent. (Azt mondta ra, hogy nem akarja kesobb sem) Hogy mindig van jobb, mindig van feljebb stb. Johet olyan lany aki jobb lesz nala stb. De eddig nem jott, pedig sok lannyal ismerkedtem mar. Egy sem fogott meg.
Nagyon remelem, de piszkosul, hogy ha Isten letezik, nem azt a sorsot szanta nekem, hogy varjak ra 5-10-20 evet. Mert makacs egy nyomoronc vagyok es varnek ra annyi idot.
Nagyon remelem, hogy jon valaki aki jobb lesz nala es befoltozza a szivemet.
Amugy....a vegletek embere vagyok.....szoval 20 evet varnek ilyen esetekben.
Igen.....20 evet.
Mit ért várakozás alatt? Én azt, hogy majd telik az idő.
De addig is tartalmasan kitöltöm. És ha addig szerelmes leszek és megállapodok, akkor így járt. De ha akar, várhat rám x évet, hátha szakítok és együtt leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!