Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lányt elriasztok a családom miatt?
Mit tehetnék, tagadjam meg a családomat?
Részletesen ne menjünk bele.
Nem tudom hány éves vagy, az én családom is elég gázos, nem is mennék bele.. Mindig történik valami, de szerencsére én már külön élek, saját magamat tartom el, a párom még otthon lakik és sokszor én is félek, hogy sok neki, amikor mesélek, mert tényleg mindig van valami gubanc.. de elmesélem neki, megbeszéljük, aztán éljük az életünket.
Ha még otthon laknék, akkor nem is tudnék fenntartani semmilyen párkapcsolatot szerintem, nem is törekednék rá, pont emiatt.
Ha még otthon laksz, törekedj arra, hogy minél előbb független legyél és tudd élni a saját életedet, ha pedig már külön laksz, tartsd meg az aranyközéputat szerintem, néha beszélj a családtagokkal ha igényt tartanak rá, de akkor is éld a saját életed, legyenek terveid, célok, stb.
Lehet ez kegyetlennek hangzik, vagy érzéketlennek, de nem veheted mindenki problémáját és felelősségét magadra, mert akkor te nem fogsz haladni az életben.
Sok sikert és kitartást! ;)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!