Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lányt elriasztok a családom miatt?
Mit tehetnék, tagadjam meg a családomat?
Részletesen ne menjünk bele.
Nahat.
Az utolso kapcsolatom is a csaladomert ment tonkre. Na jo....50-50 szazalekban en miattam a masik otven a csaladom miatt.
Rossz hatassal vannak ram.
Es igen. Ha ugy van, kikell tagadni oket.
Ennyi.
Es epits fel magadnak sajat csaladot.
Szerintem soha senki kapcsolata nem megy tönkre a családja miatt, ez egy gyáva védekezés, mert nem mered beismerni a hibát.
Nekem is vannak suttyó rokonaim, alkesz rokonaim, számító pénzéhed rokonaim, szélsőségesen gondolkozó rokonaim, de tudom kezelni, és egészen biztosan nem viszem oda az első pár hónapban a férfiakat.
Te nem tudod kezelni a családodat. Költözz külön, látogass te hozzájuk időnként, és senki sem fogja megtudni, milyenek.
Mennyi férfit hallottam már nyafogni, hogy a párja a szülei miatt hagyták el. Mondták a csajnak, hogy többet érdemel, le akarták húzni a csajt, piszkálták a külseje/tanulmányai miatt stb. Nem megy tönkre egy kapcsolat pusztán emiatt.
Nőj fel és ismerd el a hibád, ne fogj milydent a családodra.
A kapcsolatodban ketten vagytok. Minden ami e kapcsolatban történik, 100%osan a ti elmétek következménye. A lányok egy része idióta, nem kommunikál. A te elméd pedig.. belenéztem és, nem is kell belenézni, csak elolvasni e kérdést.. szóval érted...
Kezdj önismeretbe és normális emberek keresésébe.
Tök jó válaszok, ráadásul úgy látom, már rég kiállták a próbát. :)
Szóval nem kell félni, ez csak a fejedben gond, tud kezelni te is ezt a dolgot. (EGyébként én is hasonlóképp vagyok az enyémekkel, tudom milyen érzés, engem is elkapott ez néha. Le kell győzni, hiszen írták, nem ez a fontos, ha erős a kapcsoaltotok, nem a családodon fog múlni..)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!