Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden lányt elriasztok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lányt elriasztok a családom miatt?

Figyelt kérdés

Mit tehetnék, tagadjam meg a családomat?

Részletesen ne menjünk bele.

2018. ápr. 17. 02:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nahat.

Az utolso kapcsolatom is a csaladomert ment tonkre. Na jo....50-50 szazalekban en miattam a masik otven a csaladom miatt.

Rossz hatassal vannak ram.

Es igen. Ha ugy van, kikell tagadni oket.

Ennyi.

Es epits fel magadnak sajat csaladot.

2018. ápr. 17. 02:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Nincsenek rám hatással, nem is szeretnének, csak képviselnek valamit, ami miatt elűzöm a lányokat.
2018. ápr. 17. 02:46
 3/13 anonim ***** válasza:
De mit?!
2018. ápr. 17. 02:56
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem pozitívum.
2018. ápr. 17. 02:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Úgy nem lehet megválaszolni a kérdést ha nem vagy hajlandó elmondani a részleteket!
2018. ápr. 17. 05:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem soha senki kapcsolata nem megy tönkre a családja miatt, ez egy gyáva védekezés, mert nem mered beismerni a hibát.

Nekem is vannak suttyó rokonaim, alkesz rokonaim, számító pénzéhed rokonaim, szélsőségesen gondolkozó rokonaim, de tudom kezelni, és egészen biztosan nem viszem oda az első pár hónapban a férfiakat.

Te nem tudod kezelni a családodat. Költözz külön, látogass te hozzájuk időnként, és senki sem fogja megtudni, milyenek.

Mennyi férfit hallottam már nyafogni, hogy a párja a szülei miatt hagyták el. Mondták a csajnak, hogy többet érdemel, le akarták húzni a csajt, piszkálták a külseje/tanulmányai miatt stb. Nem megy tönkre egy kapcsolat pusztán emiatt.

Nőj fel és ismerd el a hibád, ne fogj milydent a családodra.

2018. ápr. 17. 06:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
De miért kell a lányokat összehoznod a családoddal?
2018. ápr. 17. 09:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Én a férjem rokonságának 90%-ával úgy vagyok, hogy inkább átmegyek az úton, csak ne legyen egy “szia, hogy vagy, jól, én is, szia” se. Ettől függetlenül a férjem a mindenem, sosem haragudnék rá a pereputty miatt. Amúgy is mi vagyunk a szűk család a gyerekekkel.
2018. ápr. 17. 09:29
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

A kapcsolatodban ketten vagytok. Minden ami e kapcsolatban történik, 100%osan a ti elmétek következménye. A lányok egy része idióta, nem kommunikál. A te elméd pedig.. belenéztem és, nem is kell belenézni, csak elolvasni e kérdést.. szóval érted...

Kezdj önismeretbe és normális emberek keresésébe.

2018. ápr. 17. 09:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Tök jó válaszok, ráadásul úgy látom, már rég kiállták a próbát. :)

Szóval nem kell félni, ez csak a fejedben gond, tud kezelni te is ezt a dolgot. (EGyébként én is hasonlóképp vagyok az enyémekkel, tudom milyen érzés, engem is elkapott ez néha. Le kell győzni, hiszen írták, nem ez a fontos, ha erős a kapcsoaltotok, nem a családodon fog múlni..)

N

2018. ápr. 17. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!