Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak akik nem szeretik a feleségüket azok szerintetek általában jól kijönnek velük?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 15. 16:16
1/6 anonim 

válasza:

Persze. Hallottam olyanról is, akinek prosti volt a felesége. Kérdeztem is havert, aki mesélte ezt, hogy ez mégis hogy van? Csak annyit felelt, hogy mindenük megvan.
Szal ja, jól kijönnek.
2/6 anonim 

válasza:

A férfiak akik nem szeretik a feleségüket azok nálam vannak :) 20/N
3/6 anonim 

válasza:

Lehet, hogy jól kijönnek, lehet, hogy nem. Házasságfüggő. Ha már nincs szerelem, de van egy jó 'rendszer' ami működik és nincsenek nagy veszekedések, simán meg van rá az esély, hogy jól kijönnek, sőt még egészségügyi szex is biztos van.
4/6 A kérdező kommentje:
Olyanról én is tudok hogy prosti a felesége külföldön és ők nagyon jól elvannak de az kizárt hogy szereti a férfi ott pénz beszél dolog van : - )
2018. ápr. 15. 17:01
5/6 anonim 

válasza:

Akik nem, azok szedik a sátorfájukat és beadják a válást. Ebben a sorrendben.
Aki együtt él vele, az nem akar válni. Max csak jól jön egy kis izgalom, amivel feldobja a szürke hétköznapokat.
6/6 anonim 

válasza:

Muszáj nekik, ha szeretnének minden nap vacsorázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!