Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságon belül van szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságon belül van szexuális megerőszakolás? Mert ugye a nászéjszakán már lefekszenek. De ha később az egyik fél nem akarja, a másik meg ráerőlteti, azt fel lehet jelenteni?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 15. 10:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Jó hogy tudom ezeket. Akkor én most feljelentem az asszonyt :) A múltkor hulla fáradtan jöttem haza, mondtam, hogy nincs kedvem és mégis kétszer közösült velem. Azzal fenyegetett, hogy neki erre szüksége van és nem érdekli az álláspontom.

Akkor ez ugye erőszak kedves hölgyeim?

2018. jún. 25. 14:57
 22/24 anonim ***** válasza:
82%

#21 te úgy érzed, hogy megerőszakolt? Ha igen, beszélgess vele erről. Nem egészséges.

Akik azt mondják, hogy amíg nem állsz ellen kézzel-lábbal, vagy nem fenyegetnek, addig nem történt erőszak, még nem voltak fiatal lányok.

2018. jún. 25. 16:35
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Hahahahahaha, akkor az én férjem tuti feljelentene 🤣🤣🤣🤣
2019. febr. 12. 17:08
 24/24 anonim ***** válasza:
27%
Annyira értelmetlen a helyzet amiben vagy. Ha erőszaknak érzed a párod közeledését akkor ahelyett, hogy ilyen kérdéseket írsz ide el kellene váljál. Ki akar magának olyan feleséget aki képes feljelenteni amiért szexelni akar vele? Minden férfi egy olyan nőt akar aki viszonozza az érzelmeit.
2019. febr. 19. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!