Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokròl akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokròl akik nincsenek fent facebookon?

Figyelt kérdés
Hàtrànyt jelent ez szàmotokra ismerkedèsnèl?
2018. ápr. 14. 10:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én főleg facebookon kommunikálok. ettől még nem gond, ha neki nincs, de ha elvi problémái vannak vele, akkor lehet, hogy zavarni fogja, hogy én sokat használom.
2018. ápr. 14. 11:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Ismerkedéshez sosem használtam a fb-t. Ha meg már megismertem valakit, akkor meg telefonon bármikor elérhetem, tehát megint nincs szükség a fb-ra. Közeli ismerősökkel nem ott tartom a kapcsolatot, inkább a távoliakkal, akiket amúgy is ritkán látok.
2018. ápr. 14. 11:48
 13/21 anonim ***** válasza:
39%
Ő dolga. Én szeretek posztolni ezt-azt. De ha ilyen partizán alkat, hogy csakazértse regisztrál, mert fujfuj face, akkor jobb, ha elkerül.
2018. ápr. 14. 11:55
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat, nem utàlom a facebookot, csak nem vagyok fent. Nem èrtem, mièrt jò mindent kiforgatni:(
2018. ápr. 14. 12:05
 15/21 anonim ***** válasza:
57%

Teljesen hidegen hagy..

Az viszont kifejezetten zavar, ha valaki heti rendszerességgel posztol, és kiteregeti a saját élete minden fontos részét a nyilvánosság elé.

És nem az zavar, hogy neki ez jó,hanem abba belegondolni zavaró, hogyha mi együtt lennénk akkor nyilván rólam is állandóan posztolna, ehhez pedig nem tudok jópofát vágni.

Megváltoztatni viszont nem akarom az adott illetőt,szóval az ilyen lányokkal nem ismerkedem.

2018. ápr. 14. 12:05
 16/21 anonim ***** válasza:

Én fenn vagyok, a párom nincs fenn, nem is cseszteti állandóan a telefonját aminek örülök, szóval ez lenne az első gondolatom, hogy: "legalább nem a telefonján lóg mindig"

Én is amiatt vagyok fenn, mert kell a munkához és vannak barátaim külföldön, könnyű tartani a kapcsolatot.

2018. ápr. 14. 12:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Semmit.Nem írja törvény elő, hogy minden embernek kötelező rajta lenni.Én fent vagyok facen, de már évek óta jóval kevesebbet járok oda, mint azelőtt.Unalmassá vált.
2018. ápr. 14. 12:58
 18/21 anonim ***** válasza:

Iskolai és óvodai kapcsolattartásra használom.

Közeli család van csak ismerősnek, plusz pár barát (20fő).

Nem is vagyok kereshető, szóval majdnem nincs.

2018. ápr. 14. 16:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem forgattam ki, csak mivel nem közöltél elég információt, minden eshetőséget számba vettem.
2018. ápr. 14. 16:29
 20/21 anonim ***** válasza:

A magyar népesség nagyobb része van fent, különboző aktivitással, tehát kicsit furcsa, ha valaki nincs - olyan rejtőzköő viselkedésnek tűnik.

Rühellem, ha társkeresőnek használná valaki, de nyilván jobban meg lehet ismerni egy embert a saját környezetében (ismerősök, megjegyzések, megosztások), mint egy anonim oldalon.

Nekem elég sok miseősöm van, de nem látok túl imtimpistáskodó, vagy kidobott mellű csajokat sem, szóval azt is embere válogatja.

KÖZÖSSÉGI háló, segít fenntartani kapcsolatokat, amik máshogy nemigen mennének.

2018. ápr. 14. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!