Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek, nagyon csunya vagyok? :S
14 eves lany vagyok, es nincs tul sok onbizalmam. Szeretnem, ha oszinten irnatok arrol, hogy milyen a kinezetem. Koszi szepen!
el se tudnád képzelni, hogy a smink mennyit dob a külsőn. főleg a vidám színek. és a mosolyt soha ne hanyagold. az önbizalomhiány a külsődre terjed.de ha vidám vagy, szép is vagy. és szerintem alapban is helyes, aranyos arcod van ;) remélem ennyi pozitiv válasz után t9bbet mosolyogsz majd :)
16/L
na drága.azt most tisztázzuk, ha a külsőd okozza a komplexusaidat, és h kövérnek tartod magad, de fogyni mégsem akarsz... 1. lehetőség: elfogadod az alakodat.
2. teszel ellene, h ne ilyen legyen, pl mozogsz. a barátnőd koplal. és énkép zavaros. ha kitűzöd, hogy a nyári szünetben mindennap mozogsz egy órát, akkor szeptemberre garantáltam izmosabb és karcsúbb leszel. a mozgás pedig endorfint termel, amitől boldogabb leszel. a barátnőd szüleinek szólni kellene, vagy egy normálisabb tanárnak, h szóljon a szülőknek. ez nem játék...
semmi baj az alakoddal!
a smink meg csak elrontja a természetes szépséget
a vidámság viszont nem az erős oldalad :(
Szerintem nagyon csini vagy mind a két képen. Szép az arcod, a hajad is, meg minden. A kockás szemüveg is jól áll. ;)
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!