Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek, nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek, nagyon csunya vagyok? :S

Figyelt kérdés

14 eves lany vagyok, es nincs tul sok onbizalmam. Szeretnem, ha oszinten irnatok arrol, hogy milyen a kinezetem. Koszi szepen!

[link]

2010. jún. 12. 14:31
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
34%
csúnya vagy és kövér, így néznék ki röhögve szaladnék bele a láncfűrészbe :D
2010. jún. 12. 14:44
 12/38 anonim ***** válasza:
67%
szerintem foglalkozz többet a külsőddel, sminkeld ki magad, öltözz nőiesebben stb.
2010. jún. 12. 14:46
 13/38 anonim ***** válasza:
90%

el se tudnád képzelni, hogy a smink mennyit dob a külsőn. főleg a vidám színek. és a mosolyt soha ne hanyagold. az önbizalomhiány a külsődre terjed.de ha vidám vagy, szép is vagy. és szerintem alapban is helyes, aranyos arcod van ;) remélem ennyi pozitiv válasz után t9bbet mosolyogsz majd :)

16/L

2010. jún. 12. 14:51
 14/38 anonim ***** válasza:
89%

na drága.azt most tisztázzuk, ha a külsőd okozza a komplexusaidat, és h kövérnek tartod magad, de fogyni mégsem akarsz... 1. lehetőség: elfogadod az alakodat.

2. teszel ellene, h ne ilyen legyen, pl mozogsz. a barátnőd koplal. és énkép zavaros. ha kitűzöd, hogy a nyári szünetben mindennap mozogsz egy órát, akkor szeptemberre garantáltam izmosabb és karcsúbb leszel. a mozgás pedig endorfint termel, amitől boldogabb leszel. a barátnőd szüleinek szólni kellene, vagy egy normálisabb tanárnak, h szóljon a szülőknek. ez nem játék...

2010. jún. 12. 14:54
 15/38 anonim ***** válasza:
58%
szép vagy....de szemüveg helyett hordj kontaktlencsét!
2010. jún. 12. 14:59
 16/38 anonim ***** válasza:

semmi baj az alakoddal!

a smink meg csak elrontja a természetes szépséget

a vidámság viszont nem az erős oldalad :(

2010. jún. 12. 14:59
 17/38 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon csini vagy mind a két képen. Szép az arcod, a hajad is, meg minden. A kockás szemüveg is jól áll. ;)

23f

2010. jún. 12. 15:02
 18/38 anonim ***** válasza:
én is 14 éves vagyok és szerintem szép vagy. Én is azt ajánlanám hogy használj sminket ,púdert vagy hasonlók :)
2010. jún. 12. 15:10
 19/38 anonim ***** válasza:
Istenem... De miért kéne 14 évesen már mindenkinek agyon sminkelnie magát??? Szerintem tök fölösleges még! Ne "álarccal, álruhával" próbáld növelni az önbizalmat, sokkal inkább mozgással, és azzal hogy olyan dolgokat csinálsz, amiket szeretsz!
2010. jún. 12. 15:17
 20/38 anonim ***** válasza:
0%
vasald ki a hajad mert elég ápolatlan. ha úgy nem kell szemüveg pl csak olvasáshoz akkor vedd le
2010. jún. 12. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!