Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek, nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek, nagyon csunya vagyok? :S

Figyelt kérdés

14 eves lany vagyok, es nincs tul sok onbizalmam. Szeretnem, ha oszinten irnatok arrol, hogy milyen a kinezetem. Koszi szepen!

[link]

2010. jún. 12. 14:31
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Helyes vagy, csak olyan szomorkás. Nekem tetszel.
2010. jún. 12. 14:33
 2/38 anonim ***** válasza:
4%
a cicikéd miért nincs a képben? bevallom, megnézném.
2010. jún. 12. 14:33
 3/38 anonim ***** válasza:

ha azt szeretnéd, h rendesen meg tudjunk ítélni, egy világos, jól látható, kamerába nézős képet tegyél fel szerintem, mert így nehéz megállapítani

20/L

2010. jún. 12. 14:34
 4/38 A kérdező kommentje:

[link]

Itt egy masik kep.

2010. jún. 12. 14:37
 5/38 anonim ***** válasza:

Szerintem aranyos és helyes vagy, csak kicsit szomorúnak tűnsz. MOSOLYOGJ!!!

23N

6/38 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy csúnya egyáltalán! helyes csajszi vagy
 7/38 anonim ***** válasza:
először is ezt a savanyú fejet tüntesd el... ha képes vagy nem ilyen ajakbiggyesztősmindjártsírok fejet vágni, akkor szeritem nem vagy csúnya. olyan átlagos.
 8/38 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem vagy csúnya úgyhogy fel a fejjel :)
 9/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs a kinézeteddel semmi baj! Sokkal inkább azzal, hogy a képről is sugárzik, hogy önbizalom semmi, nem úgy tűnik rajta, mintha egy életvidám leányzó lennél!

Olvasd el Andrew Matthews: Legyél boldog tinédzser! című könyvét, vagy Jonathan White: Bízz magadban!-ját. Ezek direkt tiniknek íródtak, mostmár szinte minden nagyobb áruházban is kapható, nem olyan eszeveszettül drága! Életszerű, de fiatal nyelven írt példákon keresztül mutatja be, hogy találsz a problémáidra könnyű megoldást, hogyan gondolkozz, hogy könnyebben tudd venni az akadályokat, és mit tegyél, hogy kicsit több önbizalmad legyen! Amikor olyan idős voltam mint te, nekem nagyon sokat segítettek ezek a könyvek! :)

Próbálj rájönni, hogy miért nincs önbizalmad? Miért kéne elbújnod a világ elől? Légy nyitott, mosolygós, és vidám!!! :)

2010. jún. 12. 14:38
 10/38 A kérdező kommentje:
Hat igazabol azert mert kicsit kovernek erzem magam...De nem akarok fogyni megsem. Egy baratnom meg anorexias...De nem megy orvoshoz...Es neha felek, hogy elveszitem...Meg a fiu, akibe nagyon szerelmes vagyok, ram sem nez, mert egy csaj bekavart, es a fiu most gyulol...
2010. jún. 12. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!