Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek, nagyon csunya vagyok? :S
14 eves lany vagyok, es nincs tul sok onbizalmam. Szeretnem, ha oszinten irnatok arrol, hogy milyen a kinezetem. Koszi szepen!
ha azt szeretnéd, h rendesen meg tudjunk ítélni, egy világos, jól látható, kamerába nézős képet tegyél fel szerintem, mert így nehéz megállapítani
20/L
Szerintem aranyos és helyes vagy, csak kicsit szomorúnak tűnsz. MOSOLYOGJ!!!
23N
Szerintem nincs a kinézeteddel semmi baj! Sokkal inkább azzal, hogy a képről is sugárzik, hogy önbizalom semmi, nem úgy tűnik rajta, mintha egy életvidám leányzó lennél!
Olvasd el Andrew Matthews: Legyél boldog tinédzser! című könyvét, vagy Jonathan White: Bízz magadban!-ját. Ezek direkt tiniknek íródtak, mostmár szinte minden nagyobb áruházban is kapható, nem olyan eszeveszettül drága! Életszerű, de fiatal nyelven írt példákon keresztül mutatja be, hogy találsz a problémáidra könnyű megoldást, hogyan gondolkozz, hogy könnyebben tudd venni az akadályokat, és mit tegyél, hogy kicsit több önbizalmad legyen! Amikor olyan idős voltam mint te, nekem nagyon sokat segítettek ezek a könyvek! :)
Próbálj rájönni, hogy miért nincs önbizalmad? Miért kéne elbújnod a világ elől? Légy nyitott, mosolygós, és vidám!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!