Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Álszent lennék ha csak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álszent lennék ha csak azért nem álltam le hozzá, mert drága autója volt?

Figyelt kérdés
Ma ahogy voltam kerékpározni, rámdudált egy gondolom elég drága autós söfőr, rólam tudni kell, hogy ha valaki dudál vagy int akkor én is visszamosolygok kedvesen, semmi szándékkel, és ennek az úrnak is visszamosolyogtam, és kb az első benzinkút előtt leállt és direkt engem várt, de ahogyan oda értem megmagyaráztam neki, hogy nem azért mosolygok vissza mert akarok valamit. De jól nézett ki a pali, és gondolom tehetős, de nem akartam csak azért megállni mert 'drága' 😁 volt, meg nyilván sportoltam. ja és Pest megye

2018. ápr. 12. 18:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

#9 Hidd el, sokan mások is így gondolják.

De még azt is leírja, hogy "de jól nézett ki"

Ezt csak azért, mert olyan pasit keres. Erre figyeljen az aki ráír.

2018. ápr. 12. 18:54
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Én nem is nézek az olyanokra, aki ledudálnak, legyen bármilyen hiper szuper autójuk. Nem érdekel. Ha akar valamit, jöjjön oda, ne dudálgasson, mert nekem jön be. S ezen rágódni tök értelmetlen. Ha nem akartál semmit a hapsitól, felejtsd el.
2018. ápr. 12. 19:34
 13/17 anonim ***** válasza:
így van nem a gázpalackos "mipistink" , hogy csak úgy dudálgat..
2018. ápr. 12. 19:54
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

És tényleg vannak ilyen primkó nők, akik örülnek, annak hogy rájukdudálnak és utánukfüttyögnek... :D

Én jobb napjaimon ilyenkor csak azt mondom magamban, hogy "anyukádnak dudálgassál te k.csög", vagy "a kutyádnak füttyögj, te paraszt". Rosszabb napjaimon be is intek az ilyen kultúrembereknek. Na de kinek mi...

2018. ápr. 12. 20:32
 15/17 szlory válasza:

Miután szénné égettétek a magamutogató, fiatal, sportos csajszit, azért valaki válaszoljon is neki, jó? Haddénis! :D

Kérdező: tényleg félreteszek minden magánvéleményt és a kérdésedre fókuszálok. Nem, nem álszentség, ha otthagytad azt a helyzetet a drága autó miatt. És tudod miért nem? Azért, mert ha telik neki arra (is), akkor teljen neki normális nőfelszedési praktikákra.

De azért remélem biztos vagy benne, hogy "direkt téged várt", különben égő, amit csináltál. Véleményem szerint, ha ilyen dolgokkal töltöd az idődet, még egy lapáttal rátehetnél. Arra gondolok, hogy ilyenkor várd meg, hogy mit kezdenek a helyzettel, ne told a képükbe hogy "jajénnemazafajtalányvagyok". Az inkább hat álszentül. Inkább nézd levegőnek, vagy ha a világ minden emberével ilyen kommunikatív-közvetlen vagy (ismerek ilyeneket), akkor meg tény pont úgy, mintha nem történt volna semmilyen affér. Ha kezdeményezel, akármit mondasz, az már számodra lealacsonyító.

2018. ápr. 13. 10:39
 16/17 A kérdező kommentje:

Végre válaszoltak, koszi 👍

tényleg engem várt, mondta is, és nem értem az egyből miért kezdeményezés vagy flört ha én visszaintek vagy mosolygok, egyszerűen ilyen vagyok, nálam is volt olyan időszak, amikor utáltam ha rámdudáltak, meg lege ciztem mindenkit, de most már nem dühöngök ilyeneken

2018. ápr. 13. 13:17
 17/17 szlory válasza:

Azért tegyük hozzá, hogy ebben az aberrált világban azért ésszel. Nyilván egy országúti szerelést nem lehet csadorra cserélni, de gondolom te sem akarod, hogy holnap a ledudáló ne a kútnál várjon, hanem a kanyar után a bokorban. Egy sportoló ember (különösen nő, mert kevesebb csinálja termen kívül) vonzza a szemeket.

Én speciel örülök, ha lányt látok tekerni, de ahhoz kisebb csoda kell, hogy csak emiatt lassítsak a tempón. Ha velem találkozol, azt onnan veszed észre, hogy elhúzok melletted, de mutogatni fogok (egyszerű hüvelykujjas). Szerintem ez lenne az értelmes tetszésnyilvánítás egy autóstól is. A dudálás a füttyögős megfelelője. Öltönyben vagy anélkül. Ha lett volna benne nafta v. érdekelted volna annyira, akkor legalább színlelte volna az érdeklődést, ha már megvár.. Vagy ha pénzzel akarok szédíteni valakit, akkor minek a köntörfalazás? Suggadeddi meg társai nem jó?! Vagy csak majomra telik - banánra már nem fussa? Lehet öregszem - bocs mindenki. :D

2018. ápr. 13. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!