Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit üzennél az exed új partnerének?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 12. 14:54
12/24 Ypszilon1980 válasza:
Miért kell neki üzenni?
Semmit, legyenek boldogok.
13/24 Lazy Lover válasza:
vigyázzon mert hpvés a p>>cshája!
14/24 anonim válasza:
Ha üzennem kéne, akkor azt, hogy ha csak fele annyira fogod őt szeretni, mint én, akkor az már jó. A baj csak az, hogy ő nem szeret téged.
De egyébként ez az ő kapcsolatuk és az ő dolguk, nem az enyém. :)
16/24 anonim válasza:
Azt, hogy a drága párja nekem küldi a képeket a farkáról kéretlenül, úgyhogy sok boldogságot nekik, tuti, hogy másnak is küld.
17/24 anonim válasza:
Most is üzenhetnék de nem érdekel viszont ezt a kérdést olvasva elgondolkoztam. Talán azt hogy egy se**nyaló k*r*a és hogy soha nem fog belé szerelmes lenni exem. Mert belém sem volt és senkibe.
18/24 anonim válasza:
Kosse fel a gatyajat mert az exen ket lokestol elelvez, gatlasos, nem nyal, es haromhavonta van kedve szexelni...
Nem veletlen ex :-D
19/24 anonim válasza:
Szerintem aki az exét ócsárólja, az saját magát minősíti.
20/24 anonim válasza:
Hogy készüljön fel nulla felé konvergáló KÖZÖS problémamegoldásra, valamint kitartást a bigott vallásos nagymamához és "utállak, mert a fiammal vagy"-anyukához.
És ebben az a poén, hogy az exem amúgy egy értelmes férfi is lehetne, de sajnos a barátnő az utolsó a sorban nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!