Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy építsük fel újra a "természetes" bizalmat? Vagy lehetetlen?
Figyelt kérdés
Borzasztó időszakon vagyunk túl párommal. "Sajnos" elkaptam, h egy másik férfival írogatott, flörtöltek stb... Tombolt bennem a düh, a csalódottság, minden. De megbocsájtottam neki, mert beláttam, h nagyon sokszor én sem úgy viselkedtem vele, ahogyan azt megérdemelte volna: nem voltam figyelmes, sokszor a semmiért ordibáltam vele, néha dolgokban lenéztem őt. Viszont nem gondolom, h ezt megérdemeltem volna, h a hátam mögött hazudozzon és kis híján megcsaljon... Állítása szerint ő semmit nem akart a pasitól, testiséget sem, sem új kapcsolat lehetőségét kiépíteni, csupán jó érzés volt neki, h nőnek tekintette őt, udvaroltak neki. Rengeteget sírtunk mindketten. Talán elmondhatom, h 180 fokban megváltozott a kapcsolatunk, jó irányba. Sokkal jobban kívánjuk egymást, működik a szexnek olyan része, ami azelőtt nem, odaadóbb, tényleg érzem a szerelmét. Viszont a megbocsájtásom ellenére is ő még sokszor elsírja magát a történteken, h bánja, h ez az egész megtörtént velünk, mert annyira szeret. Ne gyertek olyannal, h "Tipikus szöveg azért, h ne hibáztassam", mert nem. Tényleg érzem, h sokkal jobban szeret mint azelőtt. A bizalmat újra fel kell építeni. Ezt tudja ő is. Úgymond természetes bizalmat szeretnék felé, nem egy görcsöset, h "meg kell" bíznom. Fel lehet ezt újra építeni? Vagy teljesen lehetetlen? És már csak ez a "muszáj" bizalom lesz mindig?2018. ápr. 12. 11:27
11/13 anonim válasza:
Nálunk is történt hasonló, mindkét oldalról, (nem megcsalás, csak beszélgetés), és bennem erősödött a bizalom azóta, mivel nagyon kimutatja a szeretetét, annyira, mint még soha, és ez számomra nagy biztonságot ad. Ő még mindig elég bizalmatlan sajnos, pedig semmi oka nincsen rá. De velem tervezi a jövőjét, és érzi, hogy nagyon szeretem.
12/13 A kérdező kommentje:
Akkor látom, h van aki érti az érzelmemet. H bennem csak erősödött a dolog.
2018. ápr. 13. 11:42
13/13 A kérdező kommentje:
10- Azért mégsem ugyanaz, mivel a párom csak 1 személlyel beszélt ésnnen hárommal... 3 után megértem, h nuku bizalom, mert 3x nem botlik meg az ember...
2018. ápr. 13. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!