Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvos férfi? Mik a tapasztalatok velük kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Alig van szabadidejük, de engem inkább a személyiségük érdekel.2018. ápr. 12. 10:53
11/19 anonim válasza:
Vannak normálisak is, de én menekülök már előlük. Tök mindegy mennyire normális.
12/19 A kérdező kommentje:
#11 Ajaj mi történt?
2018. ápr. 12. 16:23
13/19 anonim válasza:
Az egyik a fideszre szavazott mert pár ezer ft-tal többet kapott, egy másik meg összejött az egyik közvetlen kolléganőmmel. Jó mondjuk amikor mi voltunk "együtt" annak már van 3 éve is, de annyira rosszul esett, hogy ki is léptem a munkahelyemről.
14/19 anonim válasza:
Ugyanolyanok, mint bármelyik más értelmiségi szakmában dolgozó férfiak, csak nyolcszor annyit túlóráznak. Személyiségben meg elég vegyesek.
Én jó párat ismerek, a megmukkanni sem tudó introvertálttól a gátlástalanig minden van.
15/19 anonim válasza:
És vajon már jellemzően bizonyos személyiséggel kezdik el ezt a pályát vagy a tanulmányaik és a munka teszi őket "ilyenné". (már amennyire lehet általánosítani...)
16/19 anonim válasza:
Én sok orvost ismerek munkámból kifolyólag. Van olyan, akit kenyérre lehet kenni, de sok nagyon aki arrogáns és nyers. Az utóbbi személyiségű férfiak nem valami hűségesek, én vigyáznék velük.
17/19 anonim válasza:
Ezt többen írjátok:
" orvosok nem túl hűséges típusok, sok mindent megengednek maguknak..."
Mit gondoltok, mi áll e mögött, mi a magyarázat erre???
18/19 anonim válasza:
Dr nev elote es csuszik a bugyi azert
19/19 anonim válasza:
Ilyen alapon a jogászokra is mondhatnák, velük kapcsolatban mégis kevesebbet hallani. Másrészről a kérdés, hogy maga az orvos valóban szabadosabb-e, mint más foglalkozású. (azt lehet elcsábítani, aki hagyja...csúszó bugyik ide-oda..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!