Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek idegesíti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek idegesíti hogy nem tud engem megkapni? Régen volt csók. Ő 30 éves én 18 /L

Figyelt kérdés

Az itthoniak miatt nem tudok találkozni vele mert elég nehéz a családi hátterem. Persze ő ezt úgy fogja fel hogy kislány vagyok pedig egyáltalán nem erről van szó.

Régen volt köztünk csók meg beszélgettünk mi lenne ha együtt lennénk de végül hagytuk az egészet hozzá teszem akkor még tényleg kislány voltam. Viszont most már 18 vagyok a 18-30 nem olyan vészes, de egyszerűen én nem tudok vele találkozni. Mindig van itthon valaki , nagyon kis faluban lakunk ha itt találkoznánk úgyis megtudnák itthon, amit nem akarok. Nem rég keresett de már nem is keres e miatt mert nem tudok kimenni.

2018. ápr. 11. 01:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de hozzá képest tényleg kislány vagy. Szerinted az az álma 30 évesen, hogy bujkálnia kelljen valaki szülei elől? Arról nem is beszélve, hogy ő már végigcsinálta a húszas éveit (neked még fogalmad sincs, milyen lesz huszonévesnek lenni), jobb esetben már van munkája, karriere (te még nem tudod, merre fog sodorni az élet), és lassan gondolom olyannal ismerkedne, akivel komoly kapcsolata lehet és gyereket vállalhat, vagy minimum összeházasodhat. Több, mint valószínű, hogy te ezt nem tudnád megadni neki.

Ha kicsit idősebbek lennétek, mondjuk 21-33, vagy 25-37, akkor már oké lenne, mert akkor már neked is lenne legalább valami halvány fogalmad arról, hogy ki vagy/leszel később, de így... Ez nem működne.

Amúgy mennyire régen volt az a csók? Mert ha évekkel ezelőtt, na az még ijesztőbb. Akárhogy nézem, ha akkor 17-29, 16-28, vagy 15-27 volt a felállás, mindegyik necces. Én még csak 21 vagyok, de már most felvonnám a szemöldököm, ha egy csoporttársam az egyetemen egy gimissel kavarna, főleg ha 18 alattival.

2018. ápr. 11. 16:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztos egy csecsemőt akar...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Kérlek, ragozd még, amíg öregasszony nem leszel.

2018. ápr. 11. 16:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy idegesíti... ha meg életed nagy szerelme hát sétáljatok egyet a kis falu nagy határában, aztán cuppanj rá...

Másnap majd meglátod, mennyire kölcsönös ez a nagy szerelem.

2018. ápr. 11. 18:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Mit idegeskedjen? Tiszta sor, hogy amint teheted, rá fogsz mászni önként.
2018. ápr. 11. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!