Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy férfi?

Figyelt kérdés
Mikor ketten beszelgetünk akkor visszafogott, viszont, ha társaságban vagyunk és mással beszélget folyamatosan engem néz, szemmel tart. Tegnap mikor nem látta a beszelgető partnere még rám is kacsintott. Sokszor úgy érzem, hogy van valami vibrálás köztünk, de mikor ketten vagyunk annyira visszafogott lesz. Nem tudom mire vélni ezt a viselkedést.
2018. ápr. 4. 20:01
 1/5 anonim válasza:
Sajnos ez egy afféle kis "Jani" gyerek aki barátai mellett elengedettebb s feléd is nyitottabb mert bátrabb ha ketten vagytok nem meri kinyilvánítani amit valójában magába gondol szerintem..!
2018. ápr. 4. 20:07
 2/5 Interferencia ***** válasza:
Neki így természetes.
2018. ápr. 4. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is hasonló vagyok. Nagyobb társaságban elhülyülök gond nélkül. Viszont ha olyannal vagyok kettesben akitől többet is szeretnék, nem akarom megjátszani magam.

Remélem nálad is ez lesz az ok.

2018. ápr. 4. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Zavarban van.
2018. ápr. 5. 05:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Zavarban van, tetszel neki.

Magadon ezt nem figyelted még meg? :)

2018. ápr. 5. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!