Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, ha egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, ha egyszer csak meglátnátok a (külsőre) tökéletes nőt/férfit?

Figyelt kérdés

Ma kb 1 órája egy buszon utaztam egy számomra (külsőre) tökéletes férfival. 23-28 között lehetett, kb 180 cm, nagyon gyönyörű arccal. A 'gyönyörű' jelzőt a legtöbben nőkre használják, de ha azt mondom, hogy 'helyes' az semmit nem ír le abból, ahogy kinézett. Valahogy tökéletesen harmonikus volt az arca. Ehhez szőke haj és tökéletes test (amennyit láttam belőle) párosult és nagyon világos bőr.

Mint gondolom mindenki, sokszor én is álmodozom a számomra tökéletes férfiról és ez a fiú szinte szó szerint megegyezett azzal, amit elképzeltem, mint tökéletest.

Alig mertem ránézni. Gondoltam, hogy lefényképezem, de nagyon feltűnő lett volna. Csak egy megállóval hamarabb szállt le, így simán leszállhattam volna akkor én is, de nem tettem, mert idióta vagyok. Pár perc múlva visszarohantam abba az irányba amerre elmenni láttam, hátha valami szerencse folytán összefutunk, de persze már nem találtam sehol.

Nem keresek barátot, esélyem se lenne nála, de jó lett volna odamenni hozzá, még soha sem csináltam ilyet. Esetleg a nevét is megtudhattam volna, az pont elég lenne. Meg egyébként is érdekelne, hogy egy fiú hogyan reagálna, ha odamennék hozzá. Az se gond ha elküld, akkor legalább tudom, hogy mi a helyzet.

Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mit csináltatok? Ha még nem voltatok, mit csináltatok volna a helyemben?

2018. ápr. 4. 18:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Volt már velem is. Bámultam amíg lehetett, aztán elfelejtettem.
2018. ápr. 4. 19:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szegényt miért kell oltani, szerintem tök aranyos sztori. :) Nem mindenki full racionalista, én is idealista vagyok (néha sajnos), csak már idősebb verzióban. :D

Valahogy igen, ahogy Belle írta, össze kell szedned magadat és bátran nyitni, akár valami blődséggel, de nyitni. Aztán ha vevő a beszélgetésre, akkor már beljebb vagy! Ha nem jön össze hát max egy kicsit szomorú leszel, de el fog múlni!

Persze jön a mantra, hogy nem a nőnek "kell". Butaság, nincs sehova kőbe vésve, hogy csak a férfiak

kezdeményezhetnek only. :)

Legközelebb megint együtt utaztok, hajrá! :]

39F

2018. ápr. 4. 19:40
 13/19 anonim ***** válasza:

Így már érthető, hogy honnan és mitől ered ez az “áhitat” belőled.

Mit tennék?

Hmm....mérlegelnék, gyorsan, mert általában olyankor “felgyorsul az idő”...végig gondolnám, hogy mennyire földhöz ragadt vagyok, hogy a külseje bejön, de belsőre meg lehet, hogy egy darab szemét. És én képes vagyok csak a külseje alapján ítélni, közben meg lehet, hogy a “szia” után jön egy “menny’ anyádba” és akkor én....ezért szólítottam meg őt? Ezért kár volt a gondolkodásra elpazarolt kalória. Ha meg egy nornális lány lenne, aki a “szia” után beszédbe egyeledne velem, és megismerném és összejönnénk......ez nem az én történetem....nekem keményebb drámát írt a sors.

Szóval....hagynám....füles be, zenebekapcs’ és buszonék tovább.

2018. ápr. 4. 19:47
 14/19 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok, számomra az az ideális ismerkedési sztori, ha kiszemelek egy lányt aki tetszik v szimpatikus és látom h én is tetszem neki. Ehhez persze a nőnek jelet kell adnia.

Az életben gyakran másként működik, észre kell vetetni magunkat azzal, aki tetszik, h lássuk, kölcsönös e. A te esetedben is ez lenne a jó eljárás. Vetesd észre magad, adj jelet az illetőnek h tetszik és várd az ő reakcióját. ha viszonozza, akkor bárki léphet. ha nem viszonozza, akkor vagy nem tetszel neki, v béna aki nem meri felvenni a mézes madzagot. Mindkét eset felejtős.

Legutóbb én is kiszemeltem egy nekem tetsző nőt, addig küszködtem, míg észrevette h én észrevettem. szerencsére kölcsönös volt a szimpátia, így odamentem és megszólítottam. De sajnos nem lett folytatása, mert a második találkozáskor már került és azóta is kerül. Fogalmam sincs miért. Illetve van sejtésem, de az már egy hosszú sztori.

2018. ápr. 6. 07:41
 15/19 anonim ***** válasza:

Lehetett volna nála esélyed.

De ha nem is így lenne, te, ennyire eltorzult elemzési készséggel biztos nem tudnád megmondani.

Növeld az önbizalmad, tanuld meg, hogy csak személyiség számít.

2018. ápr. 6. 09:31
 16/19 Meknes ***** válasza:
Szia!Nem csinálnék mást csak feltűnően megbámulnám.Ő ezt észre venné és gondolom nyitna felém ha én is tetszem neki.Viszont vigyázat!Nagy csalódás is érhet mert a szép külső mögött nincs mindig ott a szép és tartalmas belső.Ahogy idősödsz egyre inkább a belső értékek fognak számítani és hogy megértsétek egymást.Ne a tökéletes külsőt keresd hanem az embert mögötte.Persze kell hogy a külseje is valamilyen szinten megtetszen hogy vonzódni tudj hozzá szexuálisan is.
2018. ápr. 6. 10:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Megnézném magamnak,elmormolom magamban,hogy "a qrva anyját,de jól néz ki" és az élet megy tovább.
2018. ápr. 6. 10:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem létezik számomra tökéletes férfi,illetve attól hogy valaki "töklketes" külsőre nem biztos h belsőre is az.

Nem csinálnék semmit

2018. ápr. 6. 10:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyszer fesztivalon a bizonyos Herkules - gorog isten kevereksracon akadt meg a szemem. Koncert volt, o meg talpig borben (rocker vagyok)Felhuztam a bal szemoldokom es szugeraltam a tekintetemmel. Esokabatban voltam szoval semmi sexi cucc. O meg azt mondta - Szep a szemed :) A hangzavarban nem ertettem ezert oda kellett jojjon. Beszelgettunk . Egesz ejjel eggyutt logtunk, buliztunk, csokoloztunk. Bar masnap vege lett, mert allitolag valami csaj ugye felbe volt hagyva, de orok szep emlek marad. Batrake a szerencse :)
2018. ápr. 6. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!