Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha megharagszotok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha megharagszotok a barátotokra, mert eltűnik több órára, akkor mit csináltok? Hogy reagáltok, ha pl ír nektek?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 2. 20:12
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Jaj annyira sejtettem, hogy még én leszek leszólva :D Írtam már, hogy egyáltalán nem tartom pórázon, ez az első ilyen eset, hogy aggódok. A bizalom pedig...csalódtam én már olyan emberekben is, akikről sose gondoltam volna, szóval én nem tudok vakon bízni. Csak addig, amíg nem ad okot bizalmatlankodásra - a jelenlegi eset bőven ebbe a kategóriába esik.

Persze itt gondolom mindenki csak kéthetente beszél a párjával, nehogy véletlen is “pórázra legyen fogva”. Csak kérdés, hogy úgy akkor mi értelme a kapcsolatnak. Na mindegy, majd ha ír, kiderül, mi a helyzet :D

2018. ápr. 2. 21:30
 22/25 anonim ***** válasza:
50%

Inkább úgy mi értelme van, ha bizalmatlan vagy. Naponta beszélek a párommal, de nem zaklatom azzal, hogy miért nem írt vissza, ha éppen kirándulni ment. Majd ír, ha tud.

Nem értem a felfogásod....ha nem ír vissza, akkor megcsal..miért ha visszaír, akkor nem lehet mással? :D Attól még, hogy mástól vannak rossz élményeid, nem szabadna általánosítanod.

2018. ápr. 2. 21:36
 23/25 A kérdező kommentje:
#22 Persze, de a bizalom csak addig létezik, amíg nem adnak okot az ellenkezőjére :) De azért nem akarok még vészmadárkodni, lehet tényleg csak lemerült..
2018. ápr. 2. 21:47
 24/25 anonim ***** válasza:
55%
Es ha elutotte egy auto?
2018. ápr. 2. 21:55
 25/25 anonim ***** válasza:

Varost néz. Én városnézés közben nem lógok a neten. Külföldön nincs is netem a telefonomban. Ha lenne, akkor is várost néznék. Majd este beszélek a párommal, hogy elmeséljem az élményeimet. Ha este sem jelentkezik, hát este meg éjjel is lehet várost nézni, lehet megállt egy utcai koncertet hallgatni, vagy ilyesmi.

Miért pont most csalna meg egyébként? Lehet azt egyéb más módon, is nem kell ahhoz külföld.

Hogy válaszoljak a kérdésedre, hogy ne hisztizz de azért ne is tégy úgy mintha nem zavarna a dolog: amikor majd felhiv, kérdezd meg hogy telt a napja, és mond el, hogy vártad, hogy visszairjon, sőt már mindenféle összeesküvés elméleteket gyártottál, miért nem ir. Ez elég őszinte, nem hisztis. De azért a pasi helyében teljesen jogosan gondolnam ezek után, hogy túlreagálod a helyzetet, és nem esne jól. De még mindig jobb beszélni a problémákról, ez esetben a féltékenységedről, és kinyomozni közösen az okát, igyekezni megszüntetni ezt a kapcsolatokat romboló érzést, mint a szőnyeg alá söpörni a problémát, és úgy tenni, mintha nem lenne.

2018. ápr. 2. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!