Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha megharagszotok a barátotokra, mert eltűnik
több órára, akkor mit csináltok? Hogy reagáltok, ha pl
ír nektek?
Talán, ha város nézni ment, akkor nem facebookozik egész nap. Hívd fel telenonon, ha nem veszi fel később úgyis elmondja, mit csinált. Bízzál meg ennyire a párodban, ha meg kételyeid vannak miért vagy vele?
22/L
2018. ápr. 2. 20:31
Nem tudom, te kit tennél, ha az én helyemben lennél, szerintem már megbolondultál volna.
Ha várost néz, akkor várost néz, nem fog órákig a telefonján lógni, ez tényleg abszolút bizalmatlanság, nem több.
Akkor kezdj el aggódni és agonizálni, ha napokra tűnik el. Na, az gáz.
2018. ápr. 2. 20:34
13/25 A kérdező kommentje:
Nem kell egész nap facebookoznia, de szerinted így este mégis mi a francot csinálhat, hogy nem tud legalább valamit visszaírni 5 órája?
Naiv pedig nem vagyok, hogy bárkiben is megbízzak 100%-ig, abból a korból már kinőttem.
Amúgy inkább arra lennék kíváncsi, hogy hogy kéne reagálnom :D Nem akarok hisztizni, sose szoktam, de azért azt sem akarom, hogy azt higgye, bármit elnézek..
14/25 A kérdező kommentje:
#12 Alapjában véve én is így gondolom. De most egyedül van, nem dolgozik, városnézés közben pedig csak oda tudsz biggyeszteni valamit cseten. Nem hiszem, hogy ezt most túlreagálnám.
Szerintem túlreagálod. Gondolom azért ment el egyedül, mert egyedül akart lenni. Néha van ilyen, tiszteletben kell tartani. Nyáron időnként leugrok 2-3 napra a Balatonra egyedül, fürdök, biciklizek, nem a párommal csetelek, hanem élvezem a magammal töltött időmet.
2018. ápr. 2. 20:39
Lehet, hogy lemerült, nem tudhatjuk. Várd meg a válaszát, és annak függvényében reagálj, esetleg írd meg most, hogy kicsit aggódsz érte.
2018. ápr. 2. 20:39
17/25 A kérdező kommentje:
Oké..megvárom, amíg ír :) Elég kellemetlen helyzet, mert nem szeretek számonkérni senkit, elég primitív dolog, de közben meg tényleg nemis akarok úgy tenni, mintha nem zavarna.
Egyes mobilszolgáltatók nem mindig engednek hívást kezdeményezni/internetezni külföldön. Én amikor kimentem külföldre majd'megőrültem hogy nem tudok semmit haza szólni, mert nem volt jó valami a szolgáltatónak. Egyik barátnőm egyezer ugyan ez, és ugyan annál a szolgáltatónál vagyunk. Plusz tényleg az is lehet hogy lemerült, ha várost néz nem tudja tölteni a telefonját. Szerintem ne gondolj először a legrosszabbra! Próbáld megnyugtatni magad. Amint vissza tér kezdd nyugodtan, hogy szia drágám, hiányoztál, hogy telt a napod, a fontos hogy ne támadd le rögtön. Ha nem tér ki arra miért nem írt, kérdezz rá, de ne támadón! Pl "én megvagyok, csak kicsit rosszul esett hogy nem voltál elérhető ( hiányoztál) " stb. Ha semmi titkolnivalója nincs, ad magyarázatot, meglásd! A lényeg hogy ne add ki a dühödet rajta amint meglátod hogy online, mert nem tudhatod, miért nem volt fent, esetleg ok nélkül támadnád meg, az meg még nagyobb veszekedéshez vezethet.
2018. ápr. 2. 20:49
19/25 A kérdező kommentje:
A mobilszolgátatóval biztosan nincs gond. Még mindig semmi..hát, vagy valami baj van, vagy épp megcsal :D Úgyhogy most még idegeskedhetek.
Minek vagy vele, ha ennyire nulla a bizalmad felé? Pórázra akarod kötni, hogy sehova se mehet el egyedül vagy épp a baráti társaságában van csaj is? Ja, nem kötöd, de közben szétidegeskeded magad, mint egy elvetemült. :D Nem tudom hány éves vagy, de a felfogádoból ítélve eléggé gyerekesen viselkedsz.
2018. ápr. 2. 21:26
Kapcsolódó kérdések: