Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó társkereső oldal manapság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó társkereső oldal manapság?

Figyelt kérdés
Jó társkereső oldalt/mobilos programot keresek. Lehetőleg ingyeneset, de hajlandó vagyok rá valami minimális összeget is fordítani. Pl. badoo-t próbáltam, de szinte kb. mindenért fizetni kell. Mit ajánlotok? Elsősorban komoly kapcsolatot keresek, de mindenre nyitott vagyok.
2018. ápr. 2. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha no vagy ez is jo oldal ;)
2018. ápr. 2. 17:34
 2/7 A kérdező kommentje:
26 f
2018. ápr. 2. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
#2 Ez esetben egyik sem :D
2018. ápr. 2. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, férfinak egyik se jó. A tűrhetőek a nem fizetősek, és a tinder. A nőknek viszont mind egy aranybánya.
2018. ápr. 2. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha mindenre nyitott vagy, akkor nyisd ki az ajtót, aztán sétálj ki a lakásból az internetes ismerkedés helyett. ;)
2018. ápr. 2. 18:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: kérlek, hogy a kérdésre válaszolj, mi értelme ideírni, hogy élőben ismerkedjek. Nyilván azt is csinálom, de szélesebb a kör, ha neten is próbálkozom, meg kevesebb időbe is kerül...
2018. ápr. 2. 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Esélytelen szerintem neten badoon próbáltam senki nem írt vissza,Facebook még ami tűrhető ott volt már egy talim amiből nem lett semmi,illetve van facebookon egy lány akinek kellenék de nekem nem tetszik.Nehéz nekünk találni 21F
2018. ápr. 2. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!