Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan miért zavar itt ennyi embert, hogy valaki kövér?
"csak azért tartom érdekesnek mert kizárólag itt reked meg a társalgás egyesekkel"
Mármint párkeresési célú társalgásra célzol? Mert ha igen, akkor ne csodálkozz, szerintem is jogos az elnémulás egy ilyen infó kiderülése után.
Nem tudom. Az emberek tele vannak előítéletekkel...
Azt abszolút megértem, hogy valakinek ez párkeresés során egy kizáró ok, mert nem tetszik neki az ilyen testalkat és inkább a duci/telt/normál/vékony/sportos testalkatot kedveli. Ezt értem, nyilvánvalóan senki nem szerente olyan nővel/férfival együtt lenni, akit nem talál szépnek, vonzónak.
Ugyanakkor azt már nem értem és nem szeretem, mikor mindenféle előítéletet társítanak hozzá. Tipikusan ilyen pl., hogy aki kövér az mohó és gyenge az akaratereje és ez az élet minden területén megnyilvánul, biztos komplexusos is meg önelégült, beképzelt, bunkó, irigy, mert elégedetlen önmagával és így fejezi ki a saját frusztráltságát, valamint, hogy tuti 0-24 ül a tv előtt és chipset, csokit, pizzát zabál két pofára...de ez ugyanígy van más testalkatok esetében is, sőt igazából bármilyen tulajdonság alapján tudnak ítélkezni az emberek. Az ilyeneket nem értem és szerintem az ilyen ember semmivel sem jobb, mint azok a sztereotípák, amik alapján megítél egy másik embert...Az ember személyiségét nem lehet megítélni a külső alapján! Valamint szerintem egy barátságban nem az a fontos, hogy tökéletes külsejű, szexi barátaid legyenek....tehát ezt abszolút nem értem, hogy ilyen esetben ez miért szempont. Nekem van cicababásabb kinézetű barátnőm (pl. vékony testalkat, hosszú szőke haj, erős smink, műköröm, kihívóbb ruhák), full természetes kövérebb barátnőm (pl. semmi smink, semmi extra frizura, egyszerű ruhák) és vagányabb, fiúsabb barátnőm (deszkás cuccok, fültágító, piercing, tetkó) is, és mindannyiukat kedvelem, mert nagyon értékesnek tartom őket és szeretem a társaságukat...Ha úgy állok hozzá, hogy "fúj, az biztos buta és felszínes", "fúj az biztos igénytelen és lusta", "fúj, az biztos egy bunkó felvágós paraszt", akkor ők most nem lennének a barátaim és szerintem sokat veszítenék vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!