Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a csúnya pasik kezdeményeznek nálam?
Szépnek mondott lány vagyok. Átlagos alkatom van. De mindig a csúnyák kezdenek ki velem. Az utcán sokan megneznek, helyesek is.
20 /l (képet nem küldök,és privatot sem fogadok.)
"Jaj, hát hogy tehetnek ilyet, hogy MERÉSZELNEK kezdeményezni azok a csúnya nyomik?! Hát nézze meg az ember!Talán esetleg még párkapcsolatot is akarnak, meg családot is?"
Akarhatnak, ez önmagában senkit sem háborít fel. Ha viszont úgy fogják fel, hogy ez JÁR NEKIK, az már nagyon más történet. Ugyanis egynél több felnőtt embert magában foglaló történet esetén senki sem jöhet elő senki olyan követelésekkel (még ha nem is konkrét személyre irányul), amelynek a megvalósulása más ember(ek) alapjogainak a semmibe vételével történhetne csak meg.
Szerintem az az oka, amilyen vagy, ahogy viselkedsz. Mert megérdemled.
32/F
"A kérdező oedig nem írt arról, hogy taplók lettek volna vele, vagy nagyon erőszakosak lennének"
Én sem erre gondoltam vagy céloztam. Hanem a mélyben rejlő, de persze nyíltan be nem vallott meggyőződésre. Sem család, sem gyerek nem JÁR senkinek, ez nem alapjog. Vagy összejön, vagy nem.
"Találjon rád egy nem csúnya pasi,használjon jól ki,aztán majd keresheted azokat akik ugyan nem jó képűek de képesek lennének lehozni a csillagot neked!"
Ugyan nem a kérdező vagyok, de én nem fogadnám el a lehozott csillagokat olyantól, akihez egy ujjal sem tudnék hozzáérni az undortól. Ez az egész nem ilyen tranzakció-szerűen működik.
18-as, én sem undorító emberre gondoltam, hanem arra, hogy ki mitől undorodik. Egyébként nem tűnik föl, hogy azon vitázunk, hogy ki milyen embert engedjen be az INTIM SZFÉRÁJÁBA? Feltenném a kérdést, milyen joga van egy kívülállónak megkritizálni, urambocsá' felülbírálni ezzel kapcsolatban bárkinek a személyes döntését?
Ami a te párodat illeti, nem az a lényeg, hogy a népesség nagy átlaga szempontjából jóképűnek számít-e, hanem hogy te annak találod-e. Fogalmam sincs, hogy te személy szerint lejjebb állítottad-e azt a bizonyos mércét, nincs is hozzá semmi közöm, a te dolgod. De hogy ezt más megtegye, arra neked nincsen jogod felszólítani őt, semminek a nevében. Az meg, hogy te a saját párod milyen (akár külső, akár belső) tulajdonságába szerettél bele, a magánügyed. De muszáj másnak is ugyanazt a belső utat végigjárni, mint neked? Én erősen kétlem, hogy a nők / férfiak akármilyen kis létszámú CSOPORTJA számára ez lenne a legvalószínűbb üdvözítő út. Nemhogy a többség számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!