Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy egy férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy férfi nem szereti az orált?

Figyelt kérdés
A jelenlegi párom azzal állt elő, hogy az aktus jelenti a “mindent”, ő nagyon nehezen megy el orál közben, ezért nem is igényli. Leesett az állam, igaz nem volt sok partnerem, de én ilyet még hírből sem hallottam. Tényleg lehet normálisan ilyen beállítottságú egy férfi?

2018. ápr. 2. 15:39
1 2
 11/14 mikeXxX ***** válasza:
Ezt elég sok nőnek azért mondtam mert nem akartam megsérteni hogy szarul szopott ! 38f
2018. ápr. 2. 21:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Volt egy ilyen srac az eletemben. Eloszor azt hittem, hogy azert van, mert nem jol csinalom, es vegul beszelgettunk is errol. O azt mondta, hogy valahogy nem tudja elkepzelni, hogy a lany, akit szeret ilyet csinaljon neki. En meg azt nem tudtam elkepzelni, hogy ne kenyeztessek valakit igy is, akit szeretek, es aki szexualisan is vonz.

Pedig szerintem nem csinaltam rosszul, es a korabbi partnereimtol sem erkezett eddig panasz, mindenesetre nekem rosszul esett, hogy neki nem tetszett.

2018. ápr. 3. 05:23
 13/14 exelant ***** válasza:
100%
A 11-es válaszadó válaszán gondolkodtam el kicsit. Lehet, hogy azért nem szereti a párod az orális szexet, mert eddig nem sok kellemes élménye volt más nőktől, nem feltétlenül az hogy fogazott közben valaki, vagy másféle kellemetlen élménye volt az úrnak, de nem jól csinálták az előző hölgyek, s emiatt tényleg nehezen élvezett el már a sokadik után, most meg már feleslegesnek is tartja elkezdeni, mert tudja, hogy kis esélyes a dolog, főleg úgy, hogy belátható időn belül élvezzen el, s ne kelljen már esetleg attól félnie, hogy elfárad a szád, s feladod, még mielőtt ő elélvezne. Túl erős, túl finom, túl gyors vagy túl lassú, túl sok váltás a munkád közben, s épp akkor, mikor már a határán lett volna épp az elélvezésnek,s kezdhette az egészet szinte elölről, hogy megint eljuthasson egy bizonyos szintig... illetve "jó helyen" és megfelelő mélységig, jó ütemben is csináld.. minden férfi más, mindenkinek kicsit másképp esik jól.... de ha a hölgy meg nem a legjobban csinálja, hiszen ő sem gondolatolvasó abban, hogy neked mi a legfinomabb, legjobb orális kényeztetési típus, nem tudom miért nem lehet irányítani.... gondolkodtam el hirtelen ismét a 11-es válaszadó kommentjén. Bár az igaz, hogy úgy én is jártam már, hogy próbáltam valakit irányítani, mert szívesen csinálta az orális kényeztetsemet, de éreztem, hogy ha így csinálja, ez nekem sem lesz jó, erre megsértődött, hogy akkor csináld magadnak.... köszike... én is tudom nőként, hogy a férfiak sem mind ugyanabból a fából vannak faragva, mindenkinek kicsit másképp, máshogy kell mindent szinte csinálni, illetve kinél hosszabban, kinél rövidebb ideig, és türelemmel is kell olykor emiatt is lenni, hogy célt érj, s így várd el, hogy a másik fél is visszaadja majd, hasonlóképp, amit te adtál....
2018. ápr. 3. 07:33
 14/14 mikeXxX ***** válasza:
13 # Kissé röviden fogalmazva volt akit terelgettem a " jó " irányba de ahogy te is írtad ez nem mindig megy és én nem kedvelem a tutyi mutyiskodást sajna én nekem az kevés a "sikerhez " van akinek ez meg fárasztó így jött egy másik" meleg hely " ott a tempó viszont az enyém 😊 !
2018. ápr. 4. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!