Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy férfi nem szereti az orált?
Létezhet, van akinek ez csak simán fáj/kellemetlen érzést okoz. Főleg, ha az egész szád használod... Lehet elég lenne csak a nyelved? Az kevésbé lenne "karcos"?
Próbáld ki úgy.
Ui1: Ő csinálja neked?
Ui2: Ugye az aktus nem az ősprimitív "misszionárius"?
Van eset, hogy ő csinálja, de ahogy észrevettem nem esik nekem minden adandó alkalommal, annak ellenére, hogy azt mondta, adni szereti.
Nem csak misszionárius van, a pózokkal még kísérletezünk, elég friss a kapcsolatunk.
"Ugye az aktus nem az ősprimitív "misszionárius"?"
Bocsi, de a legjobb.
Tudsz olelkezni es csokolozni.
Ostoba phasx vagy.
Félreértesz jó az is, de nem KIZÁRÓLAGOSAN, mint a párok több, mint felénél...
A mostani páromig engem sem izgatott. Miért? A legtöbb nő még instrukciókal is rosszul csinálta. Sose tudtam elmenni tőle. A párom fejébe vette, hogy addig próbálja, míg nem sikerül. Végül sikerült és akkorát élveztem, hogy belezsibbadt a testem és önkívületi állapotban voltam. Elég kitartó volt. Nálam igazi munka végigvinni. De most is csak ritkán sikerül. Ő pedig nem igényli/szereti kapni, noha én szeretem adni is és állítólag jól is nyalok. Ez van. Mindenki más.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!