Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy egy férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy férfi nem szereti az orált?

Figyelt kérdés
A jelenlegi párom azzal állt elő, hogy az aktus jelenti a “mindent”, ő nagyon nehezen megy el orál közben, ezért nem is igényli. Leesett az állam, igaz nem volt sok partnerem, de én ilyet még hírből sem hallottam. Tényleg lehet normálisan ilyen beállítottságú egy férfi?

2018. ápr. 2. 15:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%

Létezhet, van akinek ez csak simán fáj/kellemetlen érzést okoz. Főleg, ha az egész szád használod... Lehet elég lenne csak a nyelved? Az kevésbé lenne "karcos"?

Próbáld ki úgy.

Ui1: Ő csinálja neked?

Ui2: Ugye az aktus nem az ősprimitív "misszionárius"?

2018. ápr. 2. 15:42
 2/14 A kérdező kommentje:

Van eset, hogy ő csinálja, de ahogy észrevettem nem esik nekem minden adandó alkalommal, annak ellenére, hogy azt mondta, adni szereti.

Nem csak misszionárius van, a pózokkal még kísérletezünk, elég friss a kapcsolatunk.

2018. ápr. 2. 15:46
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
#1 szerintem meg te vagy az ősprimitív, nem a misszionárius póz!
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Az én exem is ilyen volt, nem szerette az orális szexet, nem tudott tőle elélvezni. Azt mondta jól esik neki, de nem különösebben izgatja, el van nélküle. Viszont ő csinálta nekem ettől függetlenül.
 5/14 anonim ***** válasza:
29%
Igen. Rettento gyakori.
2018. ápr. 2. 15:47
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

"Ugye az aktus nem az ősprimitív "misszionárius"?"

Bocsi, de a legjobb.

Tudsz olelkezni es csokolozni.

Ostoba phasx vagy.

2018. ápr. 2. 15:49
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Félreértesz jó az is, de nem KIZÁRÓLAGOSAN, mint a párok több, mint felénél...

2018. ápr. 2. 15:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Kapni én sem szeretem csak adni.
2018. ápr. 2. 16:20
 9/14 anonim ***** válasza:
Férjem sem igényelte sose. Most vettem rá, hogy én szeretném így kényeztetni. Mindig azt mondta nem odavaló. :-)
2018. ápr. 2. 18:59
 10/14 anonim ***** válasza:

A mostani páromig engem sem izgatott. Miért? A legtöbb nő még instrukciókal is rosszul csinálta. Sose tudtam elmenni tőle. A párom fejébe vette, hogy addig próbálja, míg nem sikerül. Végül sikerült és akkorát élveztem, hogy belezsibbadt a testem és önkívületi állapotban voltam. Elég kitartó volt. Nálam igazi munka végigvinni. De most is csak ritkán sikerül. Ő pedig nem igényli/szereti kapni, noha én szeretem adni is és állítólag jól is nyalok. Ez van. Mindenki más.

27/F

2018. ápr. 2. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!