Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg az a fiú aki rózsaszín...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg az a fiú aki rózsaszín polót visel?

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 14:57
1 2 3
 21/30 IQnindzsa ***** válasza:
56%

Nekem van egy rikito rozsaszin polom... Ezzel a felirattal: All my black T-shirts were dirty!!! (GY.K.: Minden fekete polom koszos volt!!!) Szoval poen.

Megsem vagyok meleg... Bar megjegyzem szerintem sem illik ferfire rozsaszin polo. ( De ettol meg nem lesz meleg...)

2010. szept. 13. 18:23
 22/30 anonim ***** válasza:
41%
meleg, vagy punk
2010. szept. 13. 18:33
 23/30 anonim ***** válasza:
58%
b.zi, nem is kicsit...
2010. szept. 13. 22:05
 24/30 anonim ***** válasza:

Nem búza:D

Sőt,van h egyes pasikon nagyon jól tud állni:)

2010. szept. 14. 21:38
 25/30 anonim ***** válasza:
37%
én még nem láttam olyat akin jól állna
2010. szept. 14. 22:11
 26/30 anonim ***** válasza:

Hu te nem láttál,akkor most mit csináljak?:D

Én láttam és a bátyám is szokott hordani és mellesleg 34 éves:DDe rohadt jól áll neki:D

A volt pasim is hordott és nem volt benne búza,sőt:D

De ízlések és pofonok...;)

2010. szept. 15. 08:58
 27/30 anonim ***** válasza:

Ha nem is férfias a rózsaszín, attól még férfi marad:D

És nem melegségre utaló jel,ha egy pasin ilyen szín van.

Ha egy nőn pl kék,fekete vagy akármilyen sötét szín van, leszbikus?Nem...Csak nem szoktunk hozzá,ahhoz,h egy pasin ilyen színt lássunk és ha látunk is már bu.zi...nem valami jó dolog a külsejéről megítélni egy embert.

Voltak nálam jóval idősebb válaszolók és egyből elkezdtek búzázni,hát szép...

2010. szept. 15. 09:05
 28/30 anonim ***** válasza:
Ha te mondod, bár én soha nem vennék fel rózsaszín pólót
2010. szept. 15. 09:23
 29/30 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, ízlések és pofonok;)
2010. szept. 15. 09:33
 30/30 anonim válasza:
A könyvet nem a borítója alapján kell megítélni! Az a baj hogy ezt sokan elfelejtik.Ma már egyre több az olyan kis h.ly. ember aki ha már valakin valami furát lát az már neki b.z.. Nem tudom de csak a magyar emberek ilyenek? Én nagyon ut.lom az ilyen pihent agyú embereket. Attól hogy most valakin rózsaszín póló van az nem azt jelenti hogy b.z., ugyan úgy mint a pirosnál az sem b.zi. Akkor tűnhet b.z.nak ha a pólón olyan mintázat van vagy esetleg a viselkedése meg a kinézete is b.z.s az már lehet hogy tényleg az, de akin csak egy rózsaszín póló van az nem jelenti azt hogy akkor ö b.z.. Van olyan férfi aki tisztára úgy néz ki mint egy heteró és oda megy hozzá egy lány össze akar vele jönni és a csávó azt mondja hogy nem a lányokat szereti. Ez mit jelent? Azt hogy nem minden olyan aminek látszik. Csak ezt sokan elfelejtik. Meg az milyen hogy mások felet ítélkezünk.
2010. okt. 30. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!