Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaha együtt lehetünk? Mit tennétek a helyemben?
Már 5hónapja ismerkedem egy fiúval internetről.
Háromszor találkoztunk azóta. Ezek a találkozások
nagyon jól teltek. Voltunk moziban is ahol végig fogta
a kezem és puszilgatott ez a másik találkozásunkon volt.
Legutóbb mikor találkoztunk, ez most volt ugyanúgy folyton puszilt az arcom, a nyakam, a homlokom. Az ölébe ültetett,
felemelt és megpörgetett, hátulról átkarolt
mindenki azt hitte együtt vagyunk. Egyedül csókot nem kaptam tőle. A hobbink ugyanaz, nagyon hasonlóan nézünk is ki, még a nevünk is majdnem ugyanolyan, hasonló a gondolkodásunk is:D Volt ahol tanulok, de az albérletembe nem jött fel, voltam ahol tanul,de így én sem mentem fel hozzá. Utoljára ott voltunk ahol lakom, de hozzám sem jött fel,még ebédelni sem vagy átöltözni, pedig csurom vizesek voltunk:D Ezeket sem értem!
Én nagyon megszerettem őt. De őt zavarja a távolság ami
köztünk van. minimum 3 vagy 3 és fél órára van tőlem.
Nem egy helyen tanulunk és nem egy helyen lakunk.
Ő szeretne kimenni külföldre miután végzett a sulival
pénzt gyüjteni kicsit.De engem sem a távolság sem ez nem zavarna.
Csak azt nem értem, miért puszil ennyiszer ha
szerinte ez így nem működhet?:(
nem mondta ki csak sokat beszél róla, hogy őt ez a
távolság nagyon zavarja. Én rá se nézek más fiúra és
képtelen vagyok ismerkedni, mert nekem ő tetszik
és vele szívesen leélném az életem is. És örülök, hogy egymásra bukkantunk. Nem szeretném elengedni,
ezeket így még nem írtam le neki.:(Nem tudom mi lesz.
20L 24F én vagyok a lány.
Köszönöm a válaszokat. És utolsó előttinek üzenem bármi is történt köztetek szorítok hogy oldódjon meg!
Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, lehet csak egy kis idő kell nektek, neki.
:) Legyetek boldogak ! Szurkolok értetek. :)
7. vagyok. Köszönöm/köszönjük :) én is csak ebben bízom.
Azok alapján ahogyan és amiket írtál erről a fiúról, én azt mondom, ne add fel! Nyilván, semmiképpen se legyél matrica, de ilyet az ember nagyon ritkán érez és nem akárki iránt. Én is pont így éreztem, amikor mi ismerkedtünk a barátommal és életem legjobb döntése volt, hogy nem toltam el magamtól.:)
Szerintem ő is akar téged, csak a férfiak mások... sokszor magukban őrlődnek és nem adják ki annyira az érzéseiket, belső félelmeiket. Valószínű, hogy azért nem megy fel hozzátok stb, mert ezek is közelebb hoznak, intimebb dolgok és ő még küzd az ellen, hogy teljesen beléd essen. De ez úgyis elkerülhetetlen. Én is drukkolok nektek és remélem, hogy megoldódik minden. hajrá :)))
Utoljára tegnap előtt találkoztunk. Tegnap este felhívott, hogy szeretne 2nap múlva újra látni. Oh istenem el se hiszem annyira boldog vagyok. :) Azt mondta borzalmasan bántja, hogy akkor ott nem csókolt meg.
Ahj remélem nem örülök előre, de most nem számít semmi, hogy mi lesz,msot csak örülök, hogy talán lesz esélyem egy kicsit is újra együtt lenni egy olyan fiúval akiről én mindig is álmodoztam!!!!!! Kirobbanó öröm*-*:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!