Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 alatt fiatal vagyok sugar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 alatt fiatal vagyok sugar daddy-nek?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy rengeteget dolgozom, és nincs időm/energiám ismerkedni, randizni. Ennek megfelelően viszont nagyon jól is keresek.

Arra gondoltam, hogy az így kieső intimitást egy ilyen, sokak által elítélt, de esetemben kölcsönös előnyökkel járó kapcsolattal pótolnám. Nem csak a szexet, bár nyilván azt is, hanem úgy általában az emberi kapcsolatoknak ezt az oldalát.

A probléma az, hogy fiatal vagyok, és még fiatalabbnak nézek ki. Többnyire a tizenéves lányoknak tetszem. Felmentem egy ilyen oldalra, és a legtöbb nő idősebb férfit keres magának, én a 28 évemmel fiatalnak számítok.

2018. márc. 31. 17:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Normális vagy sem, jelenleg nem látok jobb megoldást. És maradjunk annyiban, hogy hét számjegyű.
2018. márc. 31. 23:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Jah, hétszámjegyű. :D
2018. ápr. 1. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!