Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 alatt fiatal vagyok sugar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 alatt fiatal vagyok sugar daddy-nek?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy rengeteget dolgozom, és nincs időm/energiám ismerkedni, randizni. Ennek megfelelően viszont nagyon jól is keresek.

Arra gondoltam, hogy az így kieső intimitást egy ilyen, sokak által elítélt, de esetemben kölcsönös előnyökkel járó kapcsolattal pótolnám. Nem csak a szexet, bár nyilván azt is, hanem úgy általában az emberi kapcsolatoknak ezt az oldalát.

A probléma az, hogy fiatal vagyok, és még fiatalabbnak nézek ki. Többnyire a tizenéves lányoknak tetszem. Felmentem egy ilyen oldalra, és a legtöbb nő idősebb férfit keres magának, én a 28 évemmel fiatalnak számítok.

2018. márc. 31. 17:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Hat. Itt csak a penzedre mennek.

28 evesen nem vagy annyira fiatal.

Tuti vannak ott 25 koruli nok, akikhez illesz.

Azert irnak idosebbet, mert a te korodban nem igazan van sok penze az embereknek.

2018. márc. 31. 17:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Hol a probléma?
2018. márc. 31. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz sugar bro is
2018. márc. 31. 18:02
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

"...sokak által elítélt..."

Csodálkozol ezen? Hogy az emberek zöme nem tartja normálisnak ezt a modern világ által szült, rideg, személytelen kapcsolati formát? Itt nem az a kérdés, hogy fiatal vagy-e hozzá, hanem hogy normális-e, amit csinálni készülsz? A válasz: nem.

2018. márc. 31. 18:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Pasi vagyok ,de ha nő lennék szìvesebben lennék egy fiatal pasival mint egy öreggel,ha a pénz ugyanaz. Mondjuk egy 55 éveshez képest lehet "több munkájuk "van veled az ágyban de lehet jobb is vagy a tapasztalatlanságod a kitartásod ellensúlyozza.
2018. márc. 31. 18:13
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Jaj ne, már megint ez a lúzer.

Arra nincsen pénzed, hogy vegyél egy kiló kenyeret.

2018. márc. 31. 18:34
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Hehe, en is szivesebben lennek egy fiatal testu pasival, mint egy negyven, otvenessel. Akkor is, ha penzrol szolna.
2018. márc. 31. 18:34
 8/12 anonim ***** válasza:
Mennyi az a jól keresek?
2018. márc. 31. 19:05
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
A hangsúly a sugar - nem a daddy, ezeknek a félprostiknak amúgy nem érdekes a korod, de, ha csak ennyi az még talán esélyesebbé is teszi az ügyletet.
2018. márc. 31. 19:23
 10/12 anonim ***** válasza:
2018. márc. 31. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!