Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tetszem neki, ha nem néz rám?
X intézménybe gyakran járok előadásokra vagy x ügyekben kapcsolatot tartani. Dolgozik ott egy harmincas férfi,akiért megőrülök...Ő viszont sosem köszön nekem, holott látom, hogy észrevesz. Inkább olyan furán néz. Amikor előadást tartott, rám sem nézett, pedig majdnem előtte ültem. 20-an voltunk összesen, tehát eléggé feltűnt nekem. A múltkor meg egy rendezvényen "találkoztunk" , ahol a beszélgetőpartneremmel kezett fogott, köszönt neki. Hiába álltam ott mellette, megint rám sem nézett. Már nem tudom, hogy csak beképzelem-e, hogy zavarban van, vagy tényleg ennyire semmibe vesz?
Nem vagyok csúnya nő, ezzel tisztában is vagyok, vagy úgy is mondhatnám, hogy nem vagyok visszataszító jelenség, hogy ennyire kerüljön.. Más kolleganőkkel sokkal lazább :/
Segítenétek? Mit gondoltok? Persze annak szeretném betudni a dolgot, hogy zavarban van, ezért kérdezem, hogy az is lehetséges, hogy inkább csak levegőnek néz?
Én is az egyik kedves férfi ismerősöm szemébe azért nem szoktam gyakran belenézni (néha muszáj, mert ha sohasem néznék rá az gyanús és feltűnő lenne :D). Amúgy csak még jobban epekednék utána ha többször látnám azokat a szép szemeit, így is elég reménytelen a helyzetem, inkább nem fájdítom a szívem.
Arra nem gondoltál hogy azért ilyen mert, úgy véli nincs esélye nálad? Bár kétlem hogy nem lenne elég önbizalma egy ilyen férfinek és hogy zavarában nem nézne rád. Ha komolyan érdeklődsz utána próbálj valami ürügyet kitalálni hogy közelebb kerülhess hozzá, ha nem akarod őt konkrétan pl. egy kávéra meghívni. Egy idő után a viselkedéséből rá fogsz jönni tetszel-e neki és hogy akar-e tőled komolyabbat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!