Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tetszem neki, ha nem néz rám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszem neki, ha nem néz rám?

Figyelt kérdés

X intézménybe gyakran járok előadásokra vagy x ügyekben kapcsolatot tartani. Dolgozik ott egy harmincas férfi,akiért megőrülök...Ő viszont sosem köszön nekem, holott látom, hogy észrevesz. Inkább olyan furán néz. Amikor előadást tartott, rám sem nézett, pedig majdnem előtte ültem. 20-an voltunk összesen, tehát eléggé feltűnt nekem. A múltkor meg egy rendezvényen "találkoztunk" , ahol a beszélgetőpartneremmel kezett fogott, köszönt neki. Hiába álltam ott mellette, megint rám sem nézett. Már nem tudom, hogy csak beképzelem-e, hogy zavarban van, vagy tényleg ennyire semmibe vesz?

Nem vagyok csúnya nő, ezzel tisztában is vagyok, vagy úgy is mondhatnám, hogy nem vagyok visszataszító jelenség, hogy ennyire kerüljön.. Más kolleganőkkel sokkal lazább :/

Segítenétek? Mit gondoltok? Persze annak szeretném betudni a dolgot, hogy zavarban van, ezért kérdezem, hogy az is lehetséges, hogy inkább csak levegőnek néz?

2018. márc. 31. 12:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
Honnan tudhatnánk?
2018. márc. 31. 12:16
 2/14 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valakinek több tapasztalata van, mint nekem? 22 vagyok, ilyen helyzetben még nem voltam.
2018. márc. 31. 12:18
 3/14 anonim ***** válasza:
66%

Oké, két eset van.

1. Tetszel neki, ezért zavarban van. Nem hogy megszólítani nem mer, de még rád nézni sem. ==> Nem lehet köztetek semmi.

2. Ellenszenves vagy neki, ezért rád se néz. ==> Nem lehet köztetek semmi.

2018. márc. 31. 12:26
 4/14 anonim ***** válasza:
73%

Még egy eset.

3. Nagyon tetszel neki, de kapcsolatban van, ezért amennyire csak lehet, igyekszik elkerülni téged. ==> Nem lehet köztetek semmi.

2018. márc. 31. 12:28
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Jó a humorod, tényleg! XD
2018. márc. 31. 12:43
 6/14 anonim ***** válasza:
36%

Azért az alap normát mondjuk én elvárnám a kiszemelttől, hogy legalább köszönjön... stb. Nekem ez nagyon kiábrándító lenne. Ennél férfiasabb viselkedés a vonzó.

Egy gyerek viselkedik így, ha zavarban van és nem néz arra aki tetszik neki. De ez baromi gyerekes :D

2018. márc. 31. 15:23
 7/14 mikeXxX ***** válasza:
33%

Miért kéne foglalkoznia veled ?

Lehet van család neki otthon vagy nem vagy az esete vagy egy egoistának tart ! 38f

2018. márc. 31. 17:31
 8/14 anonim ***** válasza:
33%
Azért, mert neked feltűnt, te neki nem. Nem érdekled, valószínűleg 30-as létére nem is a korosztályod a társasága. Én is átnézek azokon, akiket lesz.rok. Dolgozd fel, hercegnő.
2018. márc. 31. 20:10
 9/14 A kérdező kommentje:

Milyen jó indulatúak vagytok. Nem gondolnám, hogy hátrány ha nem vagyok lógómellű, házas, 3gyerekes nő. Azért nem is értem, hogy miért nem néz rám. Eddig bárkit megszereztem. Nem volt sok barátom, de én döntöttem mindig. De van más, nem halok bele, ha nem jön össze.Az is lehet, hogy fiatalnak tart, lehet.

Nektek meg valami nagyon nem jött be az életben, ha ilyen negatívak vagytok.

2018. ápr. 1. 02:11
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
Nekem tetszik egy pasi és nem merek ránézni, kerülöm mert tudom hogy nem lehet közöttünk semmi :)
2018. ápr. 1. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!