Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még full hetero férfiak?
Sajnos elszakadt nálam a cérna. Kettő fiű udvarolt az elmúlt fél évben nekem az egyetemen, mind a kettő szimpatikus volt számomra, de igazából egyikkel se jutottunk tovább a puszin. Még jó is, hogy így alakult, mert kiderült, hogy mind a kettő biszex fiú és hát van pasijuk is, akivel időként este sikálnak.
Az ismerőseim között már-már megszámolhatatlanná vált a biszexuálisok és a melegek száma. Egyszerűen nem értem mi történik manapság a férfi társadalommal.
Kezdem magam elveszettnek érezni azáltal, hogy a FÉRFIAKBA vetett hitem is elveszik.
Számomra párkapcsolat csak full heteroval lehetséges, mert nekem fontos a monogám, megbízható kapcsolat. Az utóbbi egy hétben több a témával kapcsolatos kellemetlen hatás ért engem érzelmileg, ezért is tettem fel a kérdést.
#40:
Abban is van valami..., nem ilyen egyszerű, de tömören igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!