Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még full hetero férfiak?
Sajnos elszakadt nálam a cérna. Kettő fiű udvarolt az elmúlt fél évben nekem az egyetemen, mind a kettő szimpatikus volt számomra, de igazából egyikkel se jutottunk tovább a puszin. Még jó is, hogy így alakult, mert kiderült, hogy mind a kettő biszex fiú és hát van pasijuk is, akivel időként este sikálnak.
Az ismerőseim között már-már megszámolhatatlanná vált a biszexuálisok és a melegek száma. Egyszerűen nem értem mi történik manapság a férfi társadalommal.
Kezdem magam elveszettnek érezni azáltal, hogy a FÉRFIAKBA vetett hitem is elveszik.
Számomra párkapcsolat csak full heteroval lehetséges, mert nekem fontos a monogám, megbízható kapcsolat. Az utóbbi egy hétben több a témával kapcsolatos kellemetlen hatás ért engem érzelmileg, ezért is tettem fel a kérdést.
# 22
Rózsaszín ing? Te beteg vagy ember, elég sok b-zi lenne akkor a világon :D
miguel cotto volt ökölvívó világbajnok előszeretettel hordott rózsaszín ruhákat, még meccsek alatt is, mert a kedvenc színe volt
gondolom ő is ratyi :D
# 25
Beáll a nagyelőadó közepére és elkezdi rázni a seggét? Vagy ezt hogy kell elképzelni? Rózsaszínt nem csak melegek hordanak, a hangszín meg genetika, nem te állítod be, hogy milyen mély legyen a hangod sajnos.
Te szerintem csak homofób vagy.
A srácok közül az egyik aki "udvarolt" nekem pld instájára kirakott egy melegzászlót, hogyŐ milyen boldog, hogy amerikában már lehet házasodni melegeknek.
A popsiriszálás a lépcsőn megy igazán, meg ezek a feminin kézmozdulatok és éles hangon kuncogás vagy énnemtudommi
Ilyenek járnak Magyarország legjobb egyetemére, sírás.
Lehet, hogy csak szimplán liberális felfogású, az én lányismerősöm is kirakta, amikor megszavazták. Leszbikus lenne?
Ez is a Soros meg a migránsok miatt van, betelepítik ide a halál kultúráját!! Homár migránsok fogják megerőszakolni a tisztességes magyar keresztény pedofil papjainkat!!
Komolyra fordítva: vonzod a biszexeket, vagy iszonyú peched volt. Én nem látok belőlük többet, se melegekből. Emellett biztosíthatlak, hogy 1000% hetero vagyok. Egyébként jó lenne ha már csak a heterosággal be lehetne vágódni egy csajnál. Több meleget az országba!!!
Hagyjuk mar. A melegseg vegig kiserte a tortenelmet, az okortol kezdve.
Es bocsi, de egy meleg pasi sokkal ferfiasabb, mint egy felpumpalt kondi terem szokeveny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!