Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mitcsinalnatok, ha a kiszemeltetek feltoltene egy kozossegi oldalra egy olyan kepet, ahol meggyilkolt allatokkal pozol?
Csak szamomra valami embertelenul kiabrandito,es visszataszito,hogy ha egy ember lemeszarol egy allatot,es meg fel is tolti ezt egy kozossegi oldalra,ahol tartja a meggyilkolt allatot a kezeben?... Oke..megteszi...de meg ki is teszi fbra.. Vagy en csinalok ebbol nagyugyet? En dramazom tul?
Nem is akkora nagy dolog,hogy egy oserdoben megolni mondjuk egy majmot,majd azzal pozolni?...
Kérdező, engem nem zavar, ha valaki vadász vagy horgász, megvannak a szabályok, az idények, amiket kötelesek betartani, egyébként meg nem olcsó hobbik ezek. Nekem az egyik nagybátyám szokott vadászni, egyébként meg kiváló orvos.
Egy állatkínzó, na, az már más kategória.
13 attól függ milyen majomra, melyik országban.
Sokan otthon tartanak majmot, általában magányos 50es férfiak, de többnyire nők, és gyerekként kezelik őket, ezzel teljesen tönkretéve őket mentálisan.
Sok helyen meg is eszik őket.
Remélem, hogy azok akiknek ez nem fér bele, egyáltalán nem is esznek semmiféle húst, hisz milyen álszentes viselkedés az már, hogy itt leszólják egy SPORT (a horgászat és vadászat sport, üzenem annak aki azt írta hogy nem, utána lehet nézni!!) által elért eredményt, miközben otthon eszik a finom sült és rántott husit. Hisz az is állat, mielőtt megvettétek még élő volt.
Az állatkínzás más lapra tartozik!
A horgászatnak és vadászatnak is meg vannak a SZABÁLYAI!!! Utána lehet olvasni.
16-os válaszoló vagyok, vegetáriánus. És nem érdekel, ha más sportnak tartja az öldöklést, én nem tartom annak. Vannak szabályai? És? A vaddisznó véleményét is megkérdezném erről.
De ha még nem is lennék vegetáriánus, akkor sem pózolnék bontott csirkével a tesco parkolóban sem, nemhogy egy leölt állattal az erdőben....
Oké, vega vagy. Ennyi.
"akkor sem pózolnék bontott csirkével a tesco parkolóban sem"
:D :D Gratulálok, hogy sikerült megragadni a lényeget. Viszont nagyon sokan kész kajával pózolnak, rántott húsi, sült hús..stb.
És nem a bontott csirkére kell gondolni, hisz a vadászok se földarabolt állattal pózolnak, hanem szépen egyben van még a vad, vagy a hal. Ennyi. Túlfújtad az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!