Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól gondolom, hogy a magas,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy a magas, izmos, jóképű, nőcsábász alfahímeknek a férfiassága is átlagon felüli?

Figyelt kérdés
Amikor látok ilyen pasit és azt, hogy milyen magabiztossággal kezeli a nőket, akkor képtelen vagyok elhinni, hogy mondjuk egy 15 centis Sága virsli vastagságú pénisze van. A kellő méret hiánya mindig okozhat bizonyos mértékű gátlást, mert hiába a 190 cm, a 90 kiló sportos alkat, az Alejandro igéző tekintet, ha egy tág és/vagy szókimondó belevaló dögös csajszival sorra kerül a dolog és szembesíti a nagy álomkant, hogy "Bocsi, de ez nekem nem jó", akkor az bizony később kihat az önbizalomra/személyiségre (főleg ha elterjed a hír, ami ribik körében nem ritka). És akkor már nem is beszélhetünk álomtestű alfahímről. Csoportos aktus esetében meg aztán főleg nem, de ebbe nem akarok belemenni, mert ez nem a szexualitás kategória. Szigorúan személyiség szintjén érdekelne a jelenség magyarázata.

2018. márc. 30. 15:21
1 2 3
 21/21 János Gilján ***** válasza:

Hát nekem igen jó külsőm van, de normál méret vagyok minden tekintetben. 178 magas vagyok, 77-78 kiló, a cerka 16 centi hosszú és 4.2 cm az átmérője. Soha nem volt gondom sem azzal, hogy túl kicsi, sem azzal, hogy túl nagy. Mondhatjuk, hogy "alfahím" vagyok pár szituációban, összesen 30 lánnyal kerültem életem során szexuális kapcsolatba. 38 éves vagyok, a csajozás már nem érdekel, benőtt a fejem, de régen hajtottam a csajokat rendesen. Már 12 éve a feleségemmel vagyok csak együtt, ő életem szerelme! :)

Ez vagyok én, kevesen vannak, akik ezt a videót utánam csinálják: [link]

Mindezek mellett sok egyébbel is foglalkozom, mérnök vagyok egy telekommunikációs cégnél, írtam egy könyvet, edző vagyok, adok párkapcsolati és életviteli tanácsokat, néha autóversenyzek kicsit, fotózom, forgatok kisebb filmeket és dj is vagyok...

Ha önbizalmat akarsz, tűzz ki magad elé célokat, harcolj értük és érd el őket! Csak a sikerélmény tud önbizalmat növelni!

2018. ápr. 1. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!