Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy telt lány miért nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy telt lány miért nem tud érvényesülni a pasiknal?

Figyelt kérdés

Sokan a lapos hasut választják inkább. Nem a telt, nagyobb hasu, nagy mellű lányokat. De miért? Mit lehetne tenni?

''Miért nem fogsz le?'' és társai ne írjanak. Köszi!

2018. márc. 29. 20:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a telt nők is simán találhatnak maguknak párt, sok férfinek bejönnek a kerekded idomok. A gond inkább ott szokott lenni, hogy a magukat teltnek nevező hölgyek között is van rengeteg szimplán kövér és lássuk be, az már nem a telt kategória, ha szimpatikusabb is magukat annak nevezni. A kövérség pedig a legtöbb embernek nem vonzó, de nyilván találnak párt a túlsúlyosak is. Az én szótáramban a telt az kerekded, de attól még a maga módján feszes, esztétikus, sőt tetszetős, de a rengő háj és a hurkák meg a megereszkedett bőr már kicsit sem a vonzó kategória. Azt vettem észre, hogy a magukat teltnek aposztrofáló nők zöme inkább ilyen. Aki valóban az, annak nincsenek sem társkeresési problémái, sem önértékelési zavarai általában. Nem tudom te melyik kategóriába tartozol kedves kérdező, semmi sértés nincsen ebben, avagy piszkálódás bántás, de tedd a szívedre a kezed és állj a tükör elé, valóban telt vagy, avagy csak szimplán elhízott?
2018. márc. 30. 10:48
 22/23 anonim ***** válasza:

Mert nekik is a magas és izmos pasi kell.

Nem érik be kevésbé izmossal, kövérrel vagy alacsonyabbal.

Viszont őket fogadják el teltként.

Na, ezért.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

2018. ápr. 3. 07:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat. Szerintem ha saját magával meg van elégedve, legyen az gebe, molett vagy kövér, akkor van egy olyan kisugárzása, amitől vonzó lesz a férfiaknál. Én a vékonyakat kedvelem, de láttam egyszer egy erősen molett lányt és felállt tőle ... Szóval fogadja el mindenki magát olyannak amilyen és akkor talál magának minden ujjára pasit!
2018. szept. 1. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!