Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy telt lány miért nem tud érvényesülni a pasiknal?
Sokan a lapos hasut választják inkább. Nem a telt, nagyobb hasu, nagy mellű lányokat. De miért? Mit lehetne tenni?
''Miért nem fogsz le?'' és társai ne írjanak. Köszi!
Most ez is olyan kinek mi a telt. Kérdező esetleg linkelnél egy képet hogy milyen alkatra gondolsz?
Mert ezen az oldalon láttam már példát arra hogy valaki egy bombajó testű csajt nevezett teltnek (klasszikus homokóra alakja volt pedig a modellnek), de olyan is volt aki 100+ kg csajt linkelt mint telt. De a kettő között is van bőve átmenet. Azért nem mindegy hogy most melyikre vagy kiváncsi, mert nekem a telt ilyet jelent: [link] és az ilyen típusú csajoknak pl azért nem szokott akkora probléma lenni a pasizás.
Válasz a kommentemre:
"Igen a kérdező vagyok figyelj csak maradj csendben nem kell másokat kritizálni. Mindenki olyan pasival, nővel jár amilyen neki jó. Biszexkent írom hogy szerintem meg az apró mellű, gebe nők nem jönnek be, kint van a csontjuk. Úgyhogy ne más nagydarabsagaval törődj hanem előtte magad nézd meg! Majd ha te tökéletes vagy akkor mutogass hogy ez ilyen ez olyan."
Ki fogom másolni továbbra is. Kár privátban sértegetni. Senki nem bántott senkit. Te kérdezel, itt meg válaszokat kapsz. Ha a kis biszex - duci lelki világod ezeket nem képes megemészteni, magadban keresd a hibát. Engem sem érdekel hogy mit mond más. Attól, hogy valaki legebéz, még nem lesz kevésbbé jó a házasságom vagy bármelyik emberi kapcsolatom. :D Majd ha ezeket te is levetkőzöd, elmondhatod hogy oké vagy. Addig TE törődj magaddal, mert rád fér.
Kérdező privije:
"Szánalmas vagy. Nem gondolod hogy bunkóság más levelet bemasolni? Kritizalj csak mást, azt jelenti magaddal nem vagy megelegedve. :)"
Nem bunkóság, mert EZ a te felületed. Nekünk semmi privizni valónk nincs. Válaszoltam egy kérdésre. Sunyiban sértegetsz másokat, mert nem vállalod fel a véleményedet. Na EZ a szánalmas.
Töröltetheted ezt is, elhordhatsz mindennek, ki fogom másolni ameddig privátban zaklatsz. Ma este pont ráérek.
"Egy telt lány miért nem tud érvényesülni a pasiknal?"
A helyzet az, hogy itt kb. naponta jön pár csaj rinyálni, hogy nem talál párt. Mindezt úgy, hogy az ő kategóriájúkba eső csajok simán találnak párt és egy csomó srác nyomul rájuk. ÉÉÉÉS közben ekézik azokat a sikertelen srácokat, akik próbálkoznak.
Kérlek, kérdező, áruld el: A környezetemben lévő 100 kiló feletti nők miért találnak lazán párt?
Telt vagyok. Nekem is sikerült érvényesülni.
Sokan azt mondják a telt nők tűzoltásra jók. Ezt is cáfolnám.
Sok mindenen múlik a kapcsolat. Személyiség is sokat számít. Kisugárzás. Stb.
Bár azt hozzá tenném, nem mindegy mekkora túlsúlyról van szó. A telt nem kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!