Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha híres lennék az megkönnyítené a helyzetemet csajozás terén?
Egy átlagos életvitelű srác vagyok (21 éves lassan) jónak mondott külsővel, de semmilyen élettel. Nem tudom mire fogni azt, hogy nem kellek senkinek. Talán az, hogy mégsem vagyok elég helyes, magas, pénzes stb. vagy az, hogy nincs semmilyen "achievmentem", ami a nevem mellett szólna.
Ha ugyanez az ember lennék, azzal a különbséggel, hogy valamilyen híres élsportoló lennék vagy pusztán csak kőgazdag akkor meg is oldódna a probléma, és olyan lányoknak is kellenék, akiknek most így ebben az állapotban nem?
Egyszerűen ennyit számít a szerencse az életben?
Nem szándékoztam őket haszonlesőnek nevezni, de így talán vonzóbb lennék a számukra vagy többen érdeklődnének.
Értem ezt a személyiség részét is persze, hogy nem a medálok miatt van velük egy lány sem, hanem az emberért, ami mögötte van.
Így esélyem úgysincs sok, igazatok van. Fölösleges próbálkozni is. A mentalitáson nagyon sok megy el, és még úgy érhetnének kudarcok ha egy modell lennék...
"Így esélyem úgysincs sok, igazatok van. Fölösleges próbálkozni is. "
Úristen, és ezt hol olvastad? Melyik kommentelő írta ezt?
Ember, normális vagy te egyáltalán? Igen, a hozzáállásod az egyetlen probléma az egészben, amin nem is akarsz változtatni, mert egy lusta dög vagy. De akkor hogy akarsz bármit is az életben, ha nem fektetsz bele energiát és időt?
Szüleidtől ezt a példát láttad?
A semmilyen életről is egyedül csak te tehetsz. Miért nincs hobbid? Miért nem jársz el sportolni? Miért nem mész szervezett túrákra? Miért nincsenek haverjaid, akikkel kimozdulhatnál? Miért nem mész tanfolyamokra, hogy legalább emberek között legyél?....stb.
De a négy fal között, a számítógép előtt picsogni a legkönnyebb. És mit teszel azért, hogy az életed jobb legyen?
Nem olvastam, csak értelmeztem. A 9-es válaszoló legalábbis megmondta a tutit, hogy közöm sincs egy olyan pasihoz, mint amilyen volt a barátja, az élet bármely területén.
Van hobbim egyébként, focizni is járok, de az nem nevezhető sportolásnak, mivel nem napi rendszerességgel, komolyan csinálom. A hobbi meg senkit sem érdekel, arra való, hogy a fölösleges időmet elüssem vele.
Egyetemre járok, szóval nem ülök naphosszakat a négy fal között, a gép előtt. Ennyire nem súlyos a helyzet éppen.
Innen meg nehéz megkedveltetnem magam minden csajjal, mikor semmibe sem vagyok nézve, amit meg is értek na, nem lázadozok ellene.
"A hobbi meg senkit sem érdekel..."
Milyen szakra is jársz egyetemen? Agynövelő szakra?
Komolyan, te ezt hiszed, hogy a hobbi senkit se érdekel?
A hobbi teszi ki az életed egy részét, ez mutatja meg, hogy te ki vagy.
" mikor semmibe sem vagyok nézve"
És te elismeréssel szólsz magadról? Büszke vagy magadra, amit eddig elértél, ahogyan élsz?
Hogy várhatod el azt, hogy valamire tartsanak téged az emberek, ha te saját magadat is semmibe veszed??
Addig amíg azt hiszed, hogy a szerencsének bármi köze is van az élethez, addig rettentően magányos leszel.
Mondtam, leírtam, de most is leírom VÁLTOZTASS A HOZZÁÁLLÁSODON ÉS A MENTALITÁSODON!!!
De tényleg, szüleid ezt a semmirekellő példát mutatták neked?
Egyértelműen nem vagyok büszke mert nincs is mire az legyek. Amit elértem, vagy amim van, az van rajtam kívül még ezer meg ezer másiknak is.
Az meg, hogy ki mit ér el szerintem továbbra is függ a körülményektől. Nem hiszem, hogy véletlenül van ennyi szürke ember, akik nem mondhatók nagyágyúnak az élet semelyik területén. Biztosan többen szerették volna máshogy az életüket, de az valami okból kifolyólag másképp alakult. Ugyanígy persze voltak olyanok is, akik saját hibájukból kerültek a magasból a mélybe.
A szüleimről pedig e téren nem tudok semmit mondani. Kihozták a telhető legtöbbet magukból, az, hogy én negatívabb ember vagyok, arról ők nem tehetnek. Nem is hiszem, hogy teljesen tisztában lennének mindennel velem kapcsolatban, max. nem értenek dolgokat, ilyen például az, hogy miért nem volt/nincs barátnőm.
"Nem hiszem, hogy véletlenül van ennyi szürke ember, akik nem mondhatók nagyágyúnak az élet semelyik területén."
Hát, nagyon sok a lusta ember, aki csak a kifogások mögé bújik, ahelyett, hogy a saját életükért bármit is tegyen.
" Biztosan többen szerették volna máshogy az életüket, de az valami okból kifolyólag másképp alakult. Ugyanígy persze voltak olyanok is, akik saját hibájukból kerültek a magasból a mélybe. "
És neked mi a kifogásod? Miért nem vagy magadra büszke? Hisz egyetemre jársz, diplomát fogsz kapni, amivel biztos sokat fogsz keresni.
Másnak még ez se adatik meg, hogy egyetemre járjon, de a saját életéből vagy kihozza a maximumot, vagy elvész.
Ajánlom neked elolvasásra Bagdi Bella: Sorsfordító önbecsülés című könyvét. Nagyon hasznos lesz számodra.
De az is nagyon sokat jelentene neked, ha csak a Fb oldalát követnéd Bagdi Bellának.
Az még egyáltalán nem biztos, hogy lesz diploma is belőle. Egyébként sem egy olyan egyetem, amivel sokat lehetne keresni, már úgy általában az egyetemi diplomák túlnyomó többsége sem ér túl sokat.
Bennem a legnagyobb tüske ez a sikertelenség a nők terén, ennyi idősen. Ez az, ami rányomja a bélyegét a mindennapjaimra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!