Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután lett autód, kigyúrt tested, diplomád, vagy egyéb, mennyire indult be a csajozás?
Figyelt kérdés
2018. márc. 10. 19:45
1/14 anonim válasza:
Még nincs meg mindegyik, de semennyire. :)
Kihagytad a legfontosabbat, a mérhetetlen sok pénzt. Ha ez megvan, akkor kilóra megveszed a nőket. :D F
2/14 Zoli780806 válasza:
diplomád vagy egyéb? Okj?
Barátom.... nem ezeken múlik.... ezek maga miatt legyenek! És akkor majd lesz csajod is.
3/14 anonim válasza:
Megpróbálom egyszerűen: a lúzer diplomával, autóval és kigyúrt testtel is lúzer.
4/14 anonim válasza:
Még a motorozós időkben mindig volt csajom. Az is igaz hogy 1 miller+ -os motorjaim voltak mindig. Nem nagy összeg, de egy hobbira nem kicsi. Vagy legalább is én k...ára sajnálom a pénzt mindenre :D.
5/14 anonim válasza:
Ja, meg persze az is hozzá tartozik, hogy jól nézek ki és nem vagyok egy idióta. Szóval önmagában kevés a guba.
6/14 anonim válasza:
Szerintem tegyetek magasról ezekre a dolgokra. Nehogy már csajok kedvéért csináljatok olyasmit, amit nem akartok.
7/14 anonim válasza:
Még nem gyúrtam ki magam, meg nem is fogom így asszem nen fog menni
8/14 anonim válasza:
Nekem ebből csak az autó, meg az egyéb van meg. A csajozás az egyéb után indult be, de még az autó előtt leállt. Magyarul kocsi, kigyúrt test, diploma és a mérhetetlenül sok pénz nélkül is találtam egy gyönyörű lányt, akivel le tudnám élni az életem.
Reménykedhetsz, deha most teljesen sikertelen vagy a nőknél akkor ezek a sallangok sem segítenének rajtad
9/14 anonim válasza:
8-as:
Melyik bolygón találtál rá, az Ánuszon? :D
10/14 anonim válasza:
9#
Szánom a magadfajta "férfiakat"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!