Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő akinek nem mániája a szakáll, illetvee összejönne olyannal is aki nem szakállas?
Korunkban lassan kötelezővé válik a dolog, elég nagy baj, mert nem mindenkinek áll jól (sőt még a szakállasok egy részének sem, akik ennek ellenére erőltetik). Viszont lassan kötelezővé válik és ha valaki megtagadja a szakállviselést azt eléggé megbélyegzik, különösen a fiatalabb nők.
Korosztályomban szinte minden nőnek szakállas barátja/férje van, ami elég aggasztó. Nem értem miért olyan fontos ez, és miért kell ferde szemmel nézni azokra akik nem szakállasak. Mintha ez olyan fontos lenne...
De a kérdés arra irányul, hogy van olyan akár itt, akár az ismerőseitek közt, akinek nem jön be a szakáll, vagy összejönne olyannal is akinek nincs?
Nekem csak a sima arc jön be. Nincs jobb egy frissen borotvált arcnál:)
Nekem a bőröm se bírja még a legapróbb borostára is érzékeny vagyok.
14: Én sem vagyok nagy híve a szakállnak, de ha egyszer esztétikailag a körszakáll hosszít valamelyest a kerek fejen, akkor mit tehetek? :)
Mondjuk most tesztelem, hogy a körszakállból csak az "alja van" meg (nem klasszikus kecske, mert meghagytam a szájam szélétől lefele). Bajuszt pláne nem bírom.
Favágók között laksz? Én rohadtul nem látom azt, hogy kötelező lenne a szakáll vagy hogy egy simára borotvált arcú ember nem találna magának társat... megnézel 100 random hetero szerelmespárt az utcán, 70%-ban borotvált a pasas. Ráadásul vannak olyan komolyabb munkakörök, ahol ajánlottabb a simára borotvált arc, vagy ésszerűbb, mert nagyon megnézik, hogyha arcszőrzete van, az mennyire ápolt.
Nekem amúgy nincs bajom sem a szakállal, sem a borotvált arccal. Passzoljon a választása az arcához, ill. ha hülyén nő az arcán a szőr, ne erőltesse. Van olyan szakállas ismerősöm, akin tetszik. Mostani páromon elég szakmunkásosan nő, elég prolin nézne ki, ha hagyná, szerencsére borotválja. Neki ez áll jól.
>Korunkban
BÁRMI, ami így kezdődik, automatikusan hülyeség.
Már ettől a retorikától kiégek, "korunkban kötelező ez vagy az".
Komolyan ennyire fontos a külső megerősítés? Nem az az első, hogy neked megfelelő legyen a külsőd? Mikor annak idején dauert rakattam a hajamba, a fodrász megjegyezte, hogy minek kell ez, nem divat a göndör haj, mindenki vasalja inkább (nekem vasalás nélkül is szögegyenes). Évekig vol göndör a hajam, mert tetszik nekem. Eszembe sem jutott volna, hogy a párkapcsolati sikertelenségemet arra fogjam, hogy nem épp az akkori divatnak megfelelő a külsőm. Bár tény, hogy ez egyszerűbb, mint növeszteni egy kis belső tartást.
Ostoba vagy. Általánosítasz. És még felszínes is. Plusz nem ismerhetjük mindenki ízlését.
Van olyan arcberendezés, amihez hihetetlenül jól áll, valakinek meg abszolút nem. Ostobaság azt hinni, hogy a nők miatt van ez a nagy "szakállmánia". Egészséges önértékeléssel rendelkezőknél legalábbis nem így van.
Szóval attól még, hogy neked nem áll jól, még simán találhatsz olyan lányt akinek tetszel, csak a te esetedben nem a szakáll megléte vagy hiánya lehet a gond...
Ha a szövegértés megy, akkor rájöhettél mit is válaszoltam a fő kérdésedre. ;)
Nálam a negatívság a gond, de az ellen nem tudom mit lehet tenni (mármint a tettetett álvidámság és az olcsó poénok sütögetésén kívül, de egyik se jött be). Egyenlőre marad az, hogy novellákat írok, ezt dobta a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!