Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex és barátság vége?
Szóval tudom, hogy én vagyok a legmarhább csaj a világon, de a legjobb fiú barátommal megbeszéltük hogy barátság mellé hozzáteszünk még egy kis extrát. Csak hogy én belezúgtam. Ő pedig nem hinném. Egyezer régen amikor még csak barátok voltunk utaltam rá,hogy többet szeretnék esetleg,akkor visszautasított. Ennek 2 éve már.
Most félek neki elmondani mert akkor a szex is ugrik. Beszélgetünk, programokat csinálunk együtt, aztán szex majd összebújva elalszunk. Melyik csaj ne lenne egy idő után szerepmes ilyen körülmények között??:/
Aztán amikor éjjel hazamegy utána általában reggelig sírok és megígérem magamnak hogy szó nélkül eltűnök az életéből. Persze ez nem megy,hoszen a legjobb barátom,lelkitársam,beleszerettem.
Ha ismerkedni próbálnak velem pasik,automatikusan azt mondom,hogy van barátom. Pedig hát ő nem a pasim....
Mit tegyek? Hogyan érhetném el hogy együtt legyünk.
Ne írjatok olyanokat hogy felejtsem el szakítsam meg a kapcsolatot,mert ezt nem akarom! Nem tudom megtenni!
Szóval ha van ötletetek hogy mit tehetnék,hogy együtt legyünk légyszi írjátok meg:(
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!