Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex és barátság vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex és barátság vége?

Figyelt kérdés

Szóval tudom, hogy én vagyok a legmarhább csaj a világon, de a legjobb fiú barátommal megbeszéltük hogy barátság mellé hozzáteszünk még egy kis extrát. Csak hogy én belezúgtam. Ő pedig nem hinném. Egyezer régen amikor még csak barátok voltunk utaltam rá,hogy többet szeretnék esetleg,akkor visszautasított. Ennek 2 éve már.

Most félek neki elmondani mert akkor a szex is ugrik. Beszélgetünk, programokat csinálunk együtt, aztán szex majd összebújva elalszunk. Melyik csaj ne lenne egy idő után szerepmes ilyen körülmények között??:/

Aztán amikor éjjel hazamegy utána általában reggelig sírok és megígérem magamnak hogy szó nélkül eltűnök az életéből. Persze ez nem megy,hoszen a legjobb barátom,lelkitársam,beleszerettem.

Ha ismerkedni próbálnak velem pasik,automatikusan azt mondom,hogy van barátom. Pedig hát ő nem a pasim....

Mit tegyek? Hogyan érhetném el hogy együtt legyünk.

Ne írjatok olyanokat hogy felejtsem el szakítsam meg a kapcsolatot,mert ezt nem akarom! Nem tudom megtenni!

Szóval ha van ötletetek hogy mit tehetnék,hogy együtt legyünk légyszi írjátok meg:(

19L

2018. márc. 28. 00:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Az ilyen barátság extrákkal kapcsolatban még érett személyiségű felnőttek is tudnak sérülni, nemhogy kislányok. Eleve belekezdeni sem kellett volna. De ha már sikerült, akkor viselheted a következményeit.
2018. márc. 28. 11:15
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Ne írjatok olyanokat hogy felejtsem el szakítsam meg a kapcsolatot,mert ezt nem akarom! Nem tudom megtenni! " - maradhatsz a lábtörlője...

A legtöbb nő akkor jár össze valakivel huzamosabb ideig szexelni (szóval nem a részeg egyéjszakás hentergésekről beszélek), amikor érzelmileg is kötődik az illetőhöz. Valószínűleg a pasas is tisztában van vele, hogy többet érzel iránta barátságnál, és többre vágysz szexkapcsolatnál, de amíg te csendben őrlődsz, addig ő tökéletesen elvan a helyzettel. Közös programok, szex, mellette meg tarthat más vasat is a tűzben.

2018. márc. 28. 11:17
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Valószínűleg a pasas is tisztában van vele, hogy többet érzel iránta barátságnál, és többre vágysz szexkapcsolatnál, de amíg te csendben őrlődsz, addig ő tökéletesen elvan a helyzettel. Közös programok, szex, mellette meg tarthat más vasat is a tűzben."

Ezen bizony valóban érdemes lenne elgondolkodni.

Majd kicsit legalább résre nyitni az ablakot a világra, elkezdeni megismerni másokat, eljátszani a gondolattal hogy xy Pistivel, Sanyival ki tudja kivel talán egy sokkal teljesebb, lélekemelőbb, igazságosabb kapcsolatot is megélhetnél. Kaphatnál legalább valami hasonlót ahhoz amire Te vágysz belül. Egy viszonzott, teljes kapcsolatot.

Csak ezzel a gondolattal eljátszani... Ez az első lépés.

Ha ezzel a lépéssel megvagy, onnantól már látni fogod a megoldást hidd el.

41f

2018. márc. 28. 11:23
 14/22 anonim ***** válasza:
50%

Mindenképp mondd el neki, mert így csak magaddal szúrsz ki a legjobban.

Amúgy úgy viselkedtek szinte mint ha kapcsolatban lennétek...programok, közös alvás, beszélgetések. Szerintem egy szexkapcsolatnak pont az a lényege hogy ezek nincsenek, max a beszélgetés. Nem is értem hogy hogy nem vagytok még együtt...

2018. márc. 28. 18:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Te itt semmit nem tehetsz. Max sírhatsz a végén, de nagyon.
2018. márc. 28. 23:14
 16/22 anonim ***** válasza:
Gondolj abba bele,hogy mi lesz ha eljönn az idő amikor szerelmes lesz másba és már nem akar veled sexelni.. szerintem tisztázz mindent minél előbb mert ez egyszer úgyis megtörténik és elég fájdalmas lesz.
2018. ápr. 1. 03:14
 17/22 anonim ***** válasza:

Le lett pontozva valaki aki megîrta sokaknak elég lenne ez kapcsolatnak. Bár egyet nem értek,összebújva aludtok de este elmegy és te reggelig sîrsz? Miért megy haza?

Különben én 3 -4 lánynak féltem megmondani,hogy olyan szerelmes vagyok belé. .Mai napig bánom.Amikor látom igazi kis számomra mintafeleségek lettek belőlük.

Én a helyedben kimondanám egyik ilyen "randin"mit érzek iránta. Lehet nemet mond,akkor sîrni fogsz ..ahogy most is teszed.

Velem is volt valami hasonló bár nem volt szex,pedig nagyon bevonzott a lány. Csak éppen bemenekült egy házasságba. Maga se tudja ki vagy mi elől. De hiszitek v nem egy ártatlan bókkal úgy beindìtottam mint a férje már rég szerintem. Kora reggel îrt nekem egész nap îrt nekem munkáját hanyagolta miattam. Délután együtt néztük a filmet este nekem îrt aztán elköszönegy gyors menet a férjével és nem tud aludni beszélgessünk. Programokat tervezett velem..Jó volt de fájt hogy férje van 2 szer tìltottam le hisztizett .....Végűl ráîrtam a férjére. 99%ban sejtettem hogy ők megoldják 1% hogy szétmennek és enyém a lány.

2018. ápr. 1. 09:04
 18/22 anonim ***** válasza:

Azt írod, a "lelki társad", meg a "legjobb barátod", hát akkor az ég szerelmére, BESZÉLJ VELE ŐSZINTÉN.

Vagy mi alapján gondolod lelki társadnak, ha nem tudsz vele megbeszélni dolgokat?

2018. jún. 29. 14:29
 19/22 anonim ***** válasza:

Ebből egyszer nagy sírás lesz.

A kérdező vajon tudja, hogy a srác más lányokat is dugdos?

2018. jún. 29. 14:54
 20/22 A kérdező kommentje:

Március óta ugyanott tartunk,csak még többet találkozunk és elmegyek vele és a barátaival a Balatonra.

De még mindig nem vagyunk együtt.:(

2018. jún. 29. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!